Fifa Spelen Op Een Lokaal Netwerk

Inhoudsopgave:

Fifa Spelen Op Een Lokaal Netwerk
Fifa Spelen Op Een Lokaal Netwerk

Video: Fifa Spelen Op Een Lokaal Netwerk

Video: Fifa Spelen Op Een Lokaal Netwerk
Video: How to play UEFA 2006-2007 multiplayer in local network 2024, April
Anonim

FIFA is een serie voetbalsimulatiespellen ontwikkeld door Electronic Arts. Elk jaar wordt er een nieuwe game uitgebracht, die rekening houdt met alle veranderingen in de voetbalwereld die zich gedurende het jaar hebben voorgedaan.

Fifa spelen op een lokaal netwerk
Fifa spelen op een lokaal netwerk

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Bereid je computer voor om FIFA online te spelen. Schakel alle downloadbestanden, het luisteren naar muziek of het afspelen van films via internet uit voordat u gaat spelen, en verwijder ook antivirusprogramma's. Anders is er geen verbinding met de server of vertraagt het spel van FIFA op het netwerk. De internetsnelheid voor het spel is voldoende 256 kb / s. Voor een comfortabele game op een lokaal netwerk moet de Fifa-versie voor jou en je vrienden identiek zijn, anders komt er niets van terecht.

Stap 2

Start uw browser, ga naar https://depositfiles.com/files/e21mzesst om de Hamachi-app te downloaden. Installeer het op uw computer, voer het uit en klik op de knop "Inschakelen / Uitschakelen". Bedenk een bijnaam, klik op de knop "OK". Vervolgens word je overgezet naar het spel en wordt er een ip toegewezen zodat je FIFA kunt spelen. Laten we zeggen dat u de server bent. Om een online FIFA-spel te maken, klik je op de knop Netwerk. Voer de netwerknaam en het wachtwoord in, klik op "OK".

Stap 3

Wijs een naam en een netwerkwachtwoord toe aan je tegenstander. Als u klant bent, moet u de naam en het wachtwoord van het netwerk weten. Klik op "Netwerk" om verbinding te maken met een reeds gemaakt spel. Voer login en wachtwoord in. Zo bevindt u zich met behulp van "Hamachi" in hetzelfde netwerk met uw tegenstander. Je hebt nu een virtueel lokaal netwerk voor het spel. Vervolgens moeten jij en je tegenstander het spel starten.

Stap 4

Selecteer in het menu de optie "Spelmodi" en selecteer vervolgens het item "Multiplayer-game". Voer de bijnaam van de speler in het veld "Naam" in, klik op "LAN Play". In het venster dat verscheen, klikt de server (dwz degene die het spel heeft gemaakt) op de knop "Maken", voert zijn bijnaam in (dwz de naam van het netwerkspel) en klikt op de knop "OK". En de klant aan de rechterkant kiest de bijnaam van de tegenstander, zweeft eroverheen en drukt op de knop "Deelnemen". Als alles correct is gedaan, verschijnt er een menu op het scherm, waarin een keuze aan commando's beschikbaar is.

Aanbevolen: