Hoe Te Spelen Op Een Lokaal Netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Op Een Lokaal Netwerk
Hoe Te Spelen Op Een Lokaal Netwerk

Video: Hoe Te Spelen Op Een Lokaal Netwerk

Video: Hoe Te Spelen Op Een Lokaal Netwerk
Video: Hoe bepalend is een lokaal bestuur in een netwerk? 2024, Mei
Anonim

Als je thuis of op kantoor een lokaal netwerk hebt, kun je er verschillende computerspelletjes mee spelen die de Multiplayer-modus ondersteunen. Het principe van spelen op een lokaal netwerk is voor de meeste games hetzelfde. Overweeg de mogelijkheid om op een lokaal netwerk te spelen met behulp van het voorbeeld van een van de meest populaire online games - Counter Strike.

Hoe te spelen op een lokaal netwerk
Hoe te spelen op een lokaal netwerk

instructies:

Stap 1

Om LAN-spellen te spelen, moet u ervoor zorgen dat uw computers met een netwerk zijn verbonden. Dit kan worden gedaan met behulp van standaardtools voor het besturingssysteem. Open een willekeurige bestandsbeheerder (standaard "Explorer" of "Total Commander") en controleer op computers in de map "Network Neighborhood". In het Windows-besturingssysteem zijn computers op een lokaal netwerk gegroepeerd in groepen genaamd "MSHOME" of "WORKGROUP". Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de computers zijn verbonden met het lokale netwerk, kun je beginnen met spelen.

Stap 2

Start het Counter Strike-spel en selecteer de persoon die het nieuwe spel gaat maken. Zijn computer zal worden beschouwd als een server. Om een spel te maken in het hoofdmenu van het spel, selecteer je het item "Nieuw spel". Als u op deze knop drukt, wordt een dialoogvenster geopend waarin u de vereiste opties voor het toekomstige spel kunt instellen, zoals gameplay-parameters, evenals bescherming tegen ongewenste toegang tot het spel door andere deelnemers. Voor elke online game kun je een limiet instellen voor de deelnemers en een wachtwoord maken om verbinding te maken met de server. Start het spel en wacht tot het is geladen.

Stap 3

Kondig aan de rest van de spelers aan dat het spel is gemaakt. Om verbinding te maken met de game in het hoofdmenu van de game, selecteer je het item "Servers zoeken". In dit submenu moet je op het tabblad "Local Area Network" (LAN) klikken, waarop alle games worden weergegeven die op het lokale netwerk zijn gemaakt. Selecteer het spel dat je wilt en klik op "Deelnemen". Wacht tot de gegevens zijn geladen en de rest van de spelers meedoen.

Aanbevolen: