Hoe Installeer Ik Een Patch Op Fifu

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Patch Op Fifu
Hoe Installeer Ik Een Patch Op Fifu

Video: Hoe Installeer Ik Een Patch Op Fifu

Video: Hoe Installeer Ik Een Patch Op Fifu
Video: PS4 Patch installer - выборочная установка и удаление патчей для игр. Обзор программы. 2024, Mei
Anonim

Met patches voor de beroemde voetbalsimulator Fifa kun je de gameplay diversifiëren. Aanpassingen stellen u in staat om verschillende spelparameters te wijzigen. Met sommige mods kunnen bijvoorbeeld hele competities worden toegevoegd, samen met nieuwe spelers, en sommige patches veranderen de opstelling van de selectie om spelerstransfers in echt voetbal te matchen.

Hoe installeer ik een patch op fifu
Hoe installeer ik een patch op fifu

Noodzakelijk

  • - FIFA mod-bestand;
  • - Fifa 11-regenerator.

instructies:

Stap 1

Maak een map met de naam "scenassets" in de hoofdmap van het spel ("C: / Program Files / EA Games / FIFA 11 /").

Stap 2

Maak in de nieuw aangemaakte map de submappen "adboard", "ball", "banner", "faces", "flag", "hair", "heads", "kit", "kitsnumbers", "shoe", "stadion" aan ".

Stap 3

Plaats deze, afhankelijk van de gedownloade patch, in de juiste mappen. Als je bijvoorbeeld de gezichtsmodificatie van een speler hebt gedownload, plaats je twee bestanden in de map "faces" en de resterende in de map "heads".

Stap 4

Download de FIFA 11 Regenerator-software. Het kan worden gedownload van de officiële website van de applicatieontwikkelaar.

Stap 5

Voer het gedownloade hulpprogramma uit en druk op de knop "Go". Wacht tot de bestanden zijn gegenereerd. De installatie van de mod is voltooid.

Stap 6

Sommige patches worden geleverd als een.exe-installatiebestand. Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Tijdens het installatieproces moet je de map opgeven waarin het spel is geïnstalleerd. Standaard bevinden alle simulatorbestanden zich in de map "Program files / EA Games / Fifa 11".

Stap 7

Voor eerdere versies van het spel wordt de installatie op een vergelijkbare manier gedaan met behulp van extra hulpprogramma's. Voor sommige aanpassingen moeten gamebestanden worden vervangen, dus maak een back-up voordat u de installatie uitvoert.

Aanbevolen: