Hoe Installeer Ik Een Patch Op Een Mod

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Patch Op Een Mod
Hoe Installeer Ik Een Patch Op Een Mod

Video: Hoe Installeer Ik Een Patch Op Een Mod

Video: Hoe Installeer Ik Een Patch Op Een Mod
Video: HOE INSTALLEER JE MODS! LSPDFR, VOERTUIGEN, ELS, UNIFORMEN EN CALLOUTS! 2024, Mei
Anonim

Patches en mods zijn extra gemaakte materialen voor verschillende games die extra mogelijkheden voor spelers bieden. U kunt ze downloaden op internet.

Hoe installeer ik een patch op een mod
Hoe installeer ik een patch op een mod

Noodzakelijk

netwerkverbinding

instructies:

Stap 1

Als je mods voor de GTA-game moet installeren, download dan degene die bij je past en compatibel is met de versie van de geïnstalleerde game. Je kunt ze vinden op de GTA-forums en op verschillende bronnen voor gamers. Download het archief met de patch naar uw harde schijf, controleer het op virussen, voer het bestand uit met de extensie exe en druk op de patch-knop.

Stap 2

U ziet een venster voor het kiezen van een map, selecteer de map waarin de installatiebestanden van de game zich bevinden, meestal worden games geïnstalleerd in Games of Programm Files op uw harde schijf. Klik op "OK", waarna het systeem automatisch de nodige manipulaties uitvoert met de bestanden van het GTA-spel.

Stap 3

Gebruik het Asi Loader-programma om verschillende mods voor de GTA-game te starten. Download de versie die compatibel is met de geïnstalleerde game, download de benodigde mods en gebruik ze in de game met behulp van dit hulpprogramma.

Stap 4

Als je de patch wilt gebruiken om het spel te upgraden, vergeet het dan en installeer de assembly die je nodig hebt apart. De versie van dit spel blijft altijd ongewijzigd totdat je het opnieuw op je computer installeert, zelfs als je zogenaamd een geschikte patch vindt - in het beste geval zal het gewoon niet werken, in het slechtste geval - het zal virussen bevatten.

Stap 5

Gebruik dezelfde volgorde als beschreven in de eerste paragraaf om patches voor andere games te installeren. Dit geldt voor bijna alle moderne computerspellen en applicaties.

Stap 6

Als je de patch niet in de vorm van een exe-bestand hebt gedownload, maar in de vorm van gegevens om de bestaande te vervangen, lees dan aandachtig de bijgevoegde instructies. Ga naar de daarin gespecificeerde map (of gebruik de zoekfunctie op bestandsnaam), maak reservekopieën van degene die in de toekomst vervangen moeten worden, kopieer de gedownloade objecten naar deze mappen en verwijder de vorige.

Stap 7

Om de mods in de game Sims 2 te installeren, kopieert u de inhoud naar de map Downloads in de gebruikersdocumenten in de map EA Games, Sims 2. Start daarna de game twee keer opnieuw en bekijk de materialen die zijn gemarkeerd met een asterisk.

Aanbevolen: