Hoe Installeer Ik Een Besturingssysteem Op Een Laptop

Hoe Installeer Ik Een Besturingssysteem Op Een Laptop
Hoe Installeer Ik Een Besturingssysteem Op Een Laptop

Video: Hoe Installeer Ik Een Besturingssysteem Op Een Laptop

Video: Laptop tips - Nieuwe laptop instellen 2022, September
Anonim

Een moderne laptop moet passen bij een modern en kwalitatief hoogstaand besturingssysteem. Microsoft heeft versie 23 van Windows uitgebracht. Het nieuwste besturingssysteem werd uitgebracht onder de naam Windows 7. De voordelen ten opzichte van eerdere broers zijn de efficiëntie en snelheid van het systeem, het snel laden van applicaties en de snelheid van hun werk.

Hoe installeer ik een besturingssysteem op een laptop
Hoe installeer ik een besturingssysteem op een laptop

instructies:

Stap 1

Er zijn gebruikers die het besturingssysteem wel willen, maar niet updaten. De reden is triviaal - angst voor nieuwe dingen en angst om de installatie niet alleen aan te kunnen. Om het besturingssysteem op een laptop te zetten, kunt u gebruik maken van de diensten van specialisten of geen geld uitgeven en de zeven zelf installeren. Om dit te doen, moet u een gelicentieerde versie van het programma aanschaffen.

Stap 2

De installatie kan op twee manieren worden gestart. Als de computerinstellingen het toelaten, kunt u onmiddellijk opstarten vanaf de installatieschijf of de normale opstartmodus gebruiken, de schijf in het dvd-station plaatsen en de start van de automatische installatie bevestigen. Voor een meertalige versie selecteert u de installatietaal. Klik vervolgens op installeren. Het programma kopieert tijdelijke bestanden naar uw harde schijf.

Stap 3

U wordt gevraagd om verbinding te maken met internet om de nieuwste updates van het installatieprogramma te krijgen of niet. Wij kiezen voor het laatste. Selecteer het type besturingssysteem afhankelijk van de bitness van de processor voor 32-bits X86. U moet de voorwaarden van de licentieovereenkomst accepteren en de laatste kiezen tussen de update-installatie en de volledige installatie. Selecteer vervolgens de harde schijfpartitie waar het systeem zal worden geïnstalleerd. Meestal is dit de C-schijf.

Stap 4

Het proces is begonnen. Op het scherm worden de stappen weergegeven die moeten worden doorlopen voordat Windows volledig op uw computer is geïnstalleerd. Dit zijn bestanden uitpakken, componenten installeren, updates installeren en de installatie voltooien. Terwijl het installatieproces aan de gang is, kun je een kopje koffie drinken, want het duurt minimaal 10 minuten. Als de computer opnieuw opstart, raak dan niet in paniek - dit is normaal, vooral aan het begin van het proces waarvoor u werd gewaarschuwd. Na het opnieuw opstarten gaat de installatie verder.

Stap 5

Wanneer Windows voor de eerste keer opstart, worden de initiële hardwarediagnose en automatische configuratie van de parameters uitgevoerd. Voer de gebruikersnaam en de computernaam in. Als u klaar bent, klikt u op Volgende. Indien nodig kunt u een wachtwoord instellen dat elke keer dat het systeem wordt gestart, wordt gevraagd.

Stap 6

De laatste stap is om uw exemplaar van Windows te activeren. Voer hiervoor uw productsleutel in. Het instellen van de tijd en datum is de laatste stap op uw reis. Na het downloaden ziet u een bureaublad dat u kunt aanpassen en aan de slag kunt.

Populair per onderwerp