Hoe Van Monitor Te Wisselen?

Inhoudsopgave:

Hoe Van Monitor Te Wisselen?
Hoe Van Monitor Te Wisselen?

Video: Hoe Van Monitor Te Wisselen?

Video: Hoe Van Monitor Te Wisselen?
Video: How to Change Monitor Refresh Rate (hz) in Windows 2024, Maart
Anonim

Momenteel is er een actieve trend naar het gelijktijdig gebruik van meerdere monitoren. Dit is echt heel handig, want stelt u in staat om het werkgebied aanzienlijk uit te breiden.

Hoe van monitor te wisselen?
Hoe van monitor te wisselen?

Noodzakelijk

  • - videosignaaltransmissiekabel;
  • - adapter.

instructies:

Stap 1

Leer eerst hoe u meerdere monitoren tegelijkertijd kunt aansluiten. Zoek hiervoor identieke videotransmissiekanalen. Monitoren hebben meestal VGA- en DVI-poorten.

Stap 2

De meeste videoadapters hebben identieke poorten. Soms zijn er S-video- en HDMI-kanalen. In ieder geval kun je bij het aansluiten van verschillende kanalen DVI-HDMI of DVI-VGA adapters gebruiken.

Stap 3

Sluit beide monitoren aan op de grafische kaart van uw computer. Dit proces kan worden uitgevoerd zonder de pc uit te schakelen. Als uw videoadapter tweekanaalsbediening ondersteunt, toont het tweede scherm een afbeelding die identiek is aan het eerste.

Stap 4

Anders ziet u alleen de bureaubladachtergrond. Volg de onderstaande procedure om naar het tweede scherm te gaan. Open het Configuratiescherm en ga naar het menu Vormgeving en persoonlijke instellingen. Zoek in het submenu "Beeldscherm" het item "Verbinden met een extern beeldscherm" en open het.

Stap 5

Boven in het venster ziet u een afbeelding van de twee displays. Kies degene die de tweede monitor symboliseert. Activeer nu de functie "Maak dit scherm hoofd".

Stap 6

Als u in tweekanaalsmodus werkt, selecteert u Duplicate Displays. In dit geval wordt op beide monitoren een identiek beeld weergegeven. Meestal wordt deze optie gebruikt bij het aansluiten van een groter beeldscherm of apparaat dat een hoge resolutie ondersteunt.

Stap 7

Als het uw doel is om het werkgebied uit te breiden, activeer dan het item "Deze weergave uitbreiden". Als deze optie is geselecteerd, kunt u beide schermen onafhankelijk van elkaar gebruiken. Om het werkvenster naar het gebied van een andere monitor te verplaatsen, klikt u erop met de linkermuisknop zonder deze los te laten en verplaatst u de cursor naar rechts of links buiten de rand van het eerste scherm.

Aanbevolen: