Hoe Van Zaak Te Wisselen?

Inhoudsopgave:

Hoe Van Zaak Te Wisselen?
Hoe Van Zaak Te Wisselen?

Video: Hoe Van Zaak Te Wisselen?

Video: Hoe Van Zaak Te Wisselen?
Video: Zo start je je eigen zaak in 7 stappen | Liantis legt uit 2024, April
Anonim

Het register op een personal computer is verantwoordelijk voor het schrijven van hoofdletters of kleine letters vanaf het toetsenbord bij het invoeren van tekst. Als letters in kleine letters automatisch worden geregistreerd, moet u op een toetsencombinatie drukken om de hoofdletters in te schakelen. Bovendien kunt u permanente hoofdletters opnemen.

Hoe van zaak te wisselen?
Hoe van zaak te wisselen?

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Om eenmalig een hoofdletter te schrijven, drukt u op de "Shift"-toets op het toetsenbord en terwijl u deze ingedrukt houdt, drukt u in hoofdletters op de letter die u wilt typen.

Stap 2

Om de constante modus voor het schrijven van hoofdletters in te schakelen, drukt u op de "Caps Lock"-toets (deze bevindt zich aan de linkerkant van het toetsenbord). Gelijktijdig met het indrukken, moet de overeenkomstige indicator op het toetsenbord in de rechterbovenhoek oplichten, wat betekent dat de modus is ingeschakeld. Na het inschakelen van de "Caps Lock"-modus, worden alle letters die op het toetsenbord worden getypt automatisch alleen in hoofdletters geregistreerd. Voor een eenmalige invoer van een kleine letter in deze modus, moet u op de "Shift"-toets drukken en, terwijl u deze ingedrukt houdt, de gewenste letter typen.

Aanbevolen: