Hoe Van Nummer Te Wisselen In Media Player Classic

Inhoudsopgave:

Hoe Van Nummer Te Wisselen In Media Player Classic
Hoe Van Nummer Te Wisselen In Media Player Classic

Video: Hoe Van Nummer Te Wisselen In Media Player Classic

Video: Hoe Van Nummer Te Wisselen In Media Player Classic
Video: Медиа плеер классик 2024, April
Anonim

Media Player Classic maakt al vele jaren deel uit van de basissoftware van het Windows-besturingssysteem en in recente versies van dit besturingssysteem, samen met Windows Media Player, is het een handige manier om video's te bekijken. Hiermee kun je niet alleen films kijken, maar ook de gewenste audiotrack selecteren.

Hoe van nummer te wisselen in Media Player Classic
Hoe van nummer te wisselen in Media Player Classic

instructies:

Stap 1

Om de audiostream te wisselen, klikt u met de rechtermuisknop in het spelervenster en selecteert u "Audio" in het contextmenu dat wordt geopend. In het submenu kunt u elk van de beschikbare tracks activeren. Standaard zien ze er als volgt uit: Audio 1, Audio 2, etc. Maar in sommige gevallen kunnen ze de naam van de video herhalen en verschillen ze in de identifiers van een bepaalde vertaling. Klik met de linkermuisknop op de gewenste track om deze vanaf nu toe te passen voor afspelen.

Stap 2

Als u, wanneer u het item "Audio" in het contextmenu probeert te selecteren, deze opdracht inactief vindt, moet u de toegang tot de keuze van audiotracks openen in het menu met programma-instellingen. Om dit te doen, klikt u op de opdracht "Bekijken" "Instellingen" in het menu "Beeld" en in het nieuwe dialoogvenster voor het selecteren van opties gaat u achtereenvolgens naar de secties: "Ingebouwde filters", "Audioschakelaar". Vink het vakje aan naast Onboard Audio Track Switch inschakelen, klik op OK en start Windows Media Player Classic opnieuw.

Stap 3

Het kan zijn dat wanneer u een extra track probeert te activeren, er slechts één audiostream (huidig) in het menu wordt weergegeven. Dit betekent dat het videobestand geen extra tracks bevat. In dit geval moet het bestand met de gewenste audiostream in de map worden geplaatst waar de video zich bevindt. Bovendien moet de naam volledig identiek zijn aan de naam van het videobestand en er alleen van afwijken door de extensie. Daarna moet u de speler opnieuw opstarten (sluiten en opnieuw openen) om de wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: