Hoe Van Toetsenbord Op Een Laptop Te Wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Toetsenbord Op Een Laptop Te Wisselen
Hoe Van Toetsenbord Op Een Laptop Te Wisselen

Video: Hoe Van Toetsenbord Op Een Laptop Te Wisselen

Video: Hoe Van Toetsenbord Op Een Laptop Te Wisselen
Video: How to replace a Laptop Keyboard! Do it like a pro! 2024, April
Anonim

U moet het toetsenbord op de laptop omschakelen om de taal te wijzigen. Het wijzigen van de lay-out wordt meestal gedaan met behulp van standaardknoppen of de werkbalk voor snelle toegang. Welke knoppen u moet indrukken bij het overschakelen, hangt af van het merk van de computer en het geïnstalleerde besturingssysteem, evenals van de individuele instellingen van de gebruiker. Als u geen aanvullende instellingen heeft gemaakt, kunt u proberen van toetsenbord te wisselen door op een sneltoets te drukken.

Hoe van toetsenbord op een laptop te wisselen
Hoe van toetsenbord op een laptop te wisselen

instructies:

Stap 1

Druk tegelijkertijd op de Shift- en Alt-toetsen, let op het pictogram onderaan het scherm aan de rechterkant. Ru - Russisch, En - Engels. Als het toetsenbord niet is geschakeld, drukt u op de Ctrl- en Alt-toetsen, waarna het toetsenbord moet schakelen. Om de taal in omgekeerde volgorde te wijzigen, drukt u op de toetsencombinatie waarmee uw toetsenbord wordt omgeschakeld.

Stap 2

Als u het toetsenbord niet kunt wisselen met de toetsen, beweeg dan de muiscursor over het taalpictogram in de snelle toegangsbalk en klik erop. Selecteer in het venster dat verschijnt de gewenste taal en klik nogmaals. Waarna de taal moet veranderen.

Stap 3

Installeer voor het gemak van het wisselen van toetsenbord het speciale programma Punto Switcher, dat automatisch de taal verandert. Het werkt als volgt. Als u het woord "mshkgy" begint te typen, verandert het programma automatisch de taal in Engels en op dezelfde manier in omgekeerde volgorde. Het past zich volledig aan de spelling van woorden aan. Het programma werkt erg goed. U kunt het downloaden van internet of een installatieschijf kopen.

Stap 4

Als het toetsenbord niet schakelt, neem dan contact op met de service, u moet worden geholpen door bepaalde instellingen te maken of de laptop te repareren. Soms is het probleem een kapotte sleutel, die binnen enkele minuten in de service wordt gerepareerd. Schade aan het besturingssysteem door virussen heeft niet het beste effect op de werking van de computer, waardoor sommige functies niet meer werken.

Aanbevolen: