Japanse Spellen Uitvoeren

Inhoudsopgave:

Japanse Spellen Uitvoeren
Japanse Spellen Uitvoeren

Video: Japanse Spellen Uitvoeren

Video: Japanse Spellen Uitvoeren
Video: Funny Japanese Game Show Slippery Stairs Just Hilarious 2024, Mei
Anonim

Het installeren en uitvoeren van Japanse computerspellen is onderworpen aan de algemene regels voor het installeren van applicaties op computers met Windows. Het belangrijkste verschil tussen deze spellen zijn de regionale instellingen. Het is mogelijk om ze aan te passen aan onze realiteit, zowel door standaardmiddelen van het systeem zelf, als door aanvullende software aan te trekken.

Japanse spellen uitvoeren
Japanse spellen uitvoeren

instructies:

Stap 1

Bepaal de basisinstallatiemethode voor het gedownloade Japanse spel: - voor een archief - pak het uit en voer een uitvoerbaar bestand uit met de extensie.exe; - voer voor een installatiepakket een bestand uit met de naam setup.exe of install.exe; - voor schijf afbeeldingen, gebruik dan de Daemon Tools-toepassing om emulatie aan te sturen.

Stap 2

Plaats de Windows OS-installatieschijf in het station en roep het hoofdmenu op door op de knop "Start" te klikken om de regionale instellingen van het spel te wijzigen met behulp van de standaardmethoden van het systeem zelf. Ga naar het Configuratiescherm en vouw de link Regionale en taalopties uit. Ga naar het tabblad "Taal" van het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe op het veld "Ondersteuning voor talen met hiërogliefen installeren". Sla uw wijzigingen op door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 3

Keer terug naar hetzelfde dialoogvenster en ga naar het tabblad Geavanceerd. Pas het selectievakje naast "Niet-Unicode-taal (Japans)" toe en start het systeem opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 4

Download naar uw computer een gespecialiseerde applicatie AppLocale, ontworpen om de lancering van dergelijke programma's te vergemakkelijken en te automatiseren, van de officiële website van Microsoft Corporation. Maak een kopie van het apploc.msi-installatiebestand en open het hoofdmenu door op de knop "Start" te klikken (voor Windows 7). Vouw de koppeling Computer uit en sleep een kopie van het bestand naar het pictogram van het systeemstation.

Stap 5

Bevestig het schrijven van het bestand naar de root van de systeemschijf in het systeempromptvenster en keer terug naar het hoofdmenu. Typ cmd in het tekstveld van de zoekbalk en open het contextmenu van het gevonden opdrachtregelprogramma door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Uitvoeren als beheerder" op en voer de waarde: cd apploc.msi in het tekstvak van de Windows-opdrachtinterpreter in. Bevestig het starten van de toepassing door op de Enter-toets te drukken en klik vervolgens op Volgende in alle vensters van de installatiewizard.

Aanbevolen: