Muziek Maken In Skype Zodat Je Geen Muziek Kunt Horen

Inhoudsopgave:

Muziek Maken In Skype Zodat Je Geen Muziek Kunt Horen
Muziek Maken In Skype Zodat Je Geen Muziek Kunt Horen
Anonim

Met het populaire Skype-programma kun je, net als een mobiele telefoon, niet alleen snel berichten uitwisselen, maar ook met vrienden praten. En net als in een mobiele telefoon gaat elk gesprek of bericht in Skype vergezeld van een melodie die kan worden gewijzigd of helemaal kan worden uitgeschakeld.

Muziek maken in Skype zodat je geen muziek kunt horen
Muziek maken in Skype zodat je geen muziek kunt horen

instructies:

Stap 1

Als je het niet leuk vindt als elk binnenkomend bericht wordt begeleid door een melodie, kun je alle geluiden op de computer uitschakelen. Open hiervoor Skype en zoek het item "Extra" in het bovenste gedeelte van het menu, waar u op de subsectie "Instellingen" klikt. Selecteer in het geopende venster het tabblad "Algemeen" en vervolgens - "Geluidsinstellingen".

Stap 2

Haal het vinkje weg naast de optie "Automatische microfooninstellingen toestaan" en verplaats de volumeschuifregelaar naar de minimumwaarde. Schakel daarna het selectievakje naast het item voor automatische luidsprekerconfiguratie uit, verplaats de schuifregelaar naar het minimumniveau en klik op "Opslaan".

Stap 3

Gebruik de subsectie Geluiden om muzikale begeleiding voor oproepen, waarschuwingen en chats te verwijderen zonder de microfoon- en luidsprekerinstellingen aan te raken. Klik hiervoor op het tabblad "Instellingen", en vervolgens op "Algemeen" en het gedeelte "Geluiden". Aan de rechterkant ziet u de link Alle geluiden dempen. Klik op deze link en alle acties in het programma worden stil.

Stap 4

Als je je gewoon aan de standaardbeltoon ergert, maar niet alle geluiden wilt dempen, download dan nieuwe muziek. Aangezien Skype alleen muziekbestanden in wav-indeling herkent, downloadt u een converter zoals Format Factory, selecteert u het muziekbestand en plakt u het in het programma. Zodra de conversie is voltooid, kan het bestand worden gebruikt voor Skype.

Stap 5

Ga naar het gedeelte 'Instellingen' in het menu 'Extra' en selecteer het subgedeelte 'Geluiden'. Klik in de benedenhoek van het geopende venster op de link "Geluidsbestanden downloaden" en selecteer de melodie die u voor het programma hebt voorbereid. Klik op "Openen", waarna het muziekbestand in het venster "Mijn geluiden" op het tabblad "Geluiden" verschijnt. Markeer de melodie en klik op "Opslaan". Nu gaat elk telefoontje of bericht vergezeld van nieuwe muziek.

Aanbevolen: