Hoe Muziek In Onenigheid Aan Te Zetten Zodat Iedereen Het Kan Horen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek In Onenigheid Aan Te Zetten Zodat Iedereen Het Kan Horen
Hoe Muziek In Onenigheid Aan Te Zetten Zodat Iedereen Het Kan Horen

Video: Hoe Muziek In Onenigheid Aan Te Zetten Zodat Iedereen Het Kan Horen

Video: Hoe Muziek In Onenigheid Aan Te Zetten Zodat Iedereen Het Kan Horen
Video: Online talk: topvrouwen in de muziek 2024, April
Anonim

Discord is een geweldig programma, oorspronkelijk gemaakt voor communicatie tussen spelers tijdens teamspel. Eenvoudig en comfortabel gebruik van deze multifunctionele software heeft Discord tot een van de beste gaming messengers gemaakt. Maar is het mogelijk om in deze messenger niet alleen de stem uit te zenden, maar ook je favoriete nummers?

Hoe muziek in onenigheid aan te zetten zodat iedereen het kan horen
Hoe muziek in onenigheid aan te zetten zodat iedereen het kan horen

Muziekbots

Als je muziek in Discord moet inschakelen zodat iedereen het kan horen, kun je hiervoor een gespecialiseerde bot gebruiken. Deze optie werkt alleen als de persoon die heeft besloten een muziekuitzending voor iedereen te maken, de beheerder van het spraakkanaal is.

De meest populaire service van vandaag waarmee u dergelijke vereisten kunt implementeren, is de Carbonitex-website. Deze site bevat een verscheidenheid aan populaire bots die beschikbaar zijn voor gebruik. De mogelijkheden van bots zijn heel verschillend en u kunt met elk van hen kennis maken via het tabblad "info". Om de juiste bot te vinden en in te schakelen, moet u het volgende doen:

  1. Maak een verbinding tussen de server en de pc (hiervoor moet u op "Toevoegen aan server" klikken).
  2. Maak een profiel aan of log in op de site.
  3. Nadat de autorisatie is voltooid, moet u een keuze maken uit de servers die in de lijst verschijnen en beschikbaar zijn op het moment van het verzoek.
  4. Log in op de server en start zo de bot.
  5. Verplaats de bot naar de chatroom.
  6. Voer "++ voice" in de chatlijn in.

Dat is alles - u hoeft nu alleen nog maar uw favoriete muziekcomposities te kiezen en ernaar te luisteren.

Problemen met geluid en uitzendingen

Helaas is zelfs zulke geweldige software voor gamers als Discord niet beschermd tegen fouten, crashes en vastlopen, inclusief problemen met geluid en muziekstreaming.

Als we meer in detail praten over het uitzenden van geluiden, kunnen we de volgende mogelijke problemen met Discord benadrukken:

  • server loopt vast;
  • zowel de auteur van de uitzending als andere deelnemers aan de chat horen de muziek niet;
  • geluid met tussenpozen of permanent;
  • vreemde onaangename geluiden in de luidsprekers.

In de meeste gevallen zal de oplossing voor al deze en soortgelijke problemen gevarieerd zijn, omdat het volledig van veel factoren afhangt. In sommige gevallen, om bijvoorbeeld een probleem met de werking van Discord op te lossen, hoeft de gebruiker alleen het volume op het apparaat of in het programma te verhogen (om het volumeniveau in het programma te verhogen, is het noodzakelijk om de " ++ volume" commando in de chatlijn). U kunt het probleem met afspelen ook oplossen door over te schakelen naar een andere vergelijkbare speler. Je kunt daar een andere muziekbot vinden, op dezelfde website.

In het geval dat zelfs deze acties het probleem met het afspelen van nummers voor alle deelnemers aan de gamechat niet kunnen oplossen, wordt aanbevolen om de software opnieuw te installeren. Dit wordt aanbevolen door bijna alle gebruikers die een soortgelijk probleem hebben ondervonden.

De gebruiker kan ook contact opnemen met de online gebruikersondersteuningsdienst voor hulp. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de opdracht "++ help" in de chat in te voeren.

Aanbevolen: