Hoe De Naam Van Een Nummer Te Achterhalen Met Behulp Van Het Programma

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam Van Een Nummer Te Achterhalen Met Behulp Van Het Programma
Hoe De Naam Van Een Nummer Te Achterhalen Met Behulp Van Het Programma

Video: Hoe De Naam Van Een Nummer Te Achterhalen Met Behulp Van Het Programma

Video: GELUID OPNEMEN || Audacity Tutorial [Nederlands/Dutch] 2022, November
Anonim

Zeker, veel mensen dachten aan de auteur van de compositie die ze zojuist uit de mond van de radio hoorden. Om de artiest en de naam van het nummer vandaag te bepalen, kun je internet en wat software gebruiken. Onder de programma's van dit type zijn er ook gratis.

Hoe de naam van een nummer te achterhalen met behulp van het programma
Hoe de naam van een nummer te achterhalen met behulp van het programma

Het is nodig

Tunatic-software

instructies:

Stap 1

Tunatic kan worden gedownload van de officiële website via de volgende link http://www.wildbits.com/tunatic. De downloadpagina heeft een versie voor Windows en Mac OS. Klik op de link Tunatic voor Windows downloaden en geef de map op voor het opslaan van het installatiebestand.

Stap 2

Het werkingsprincipe van dit hulpprogramma is om een ​​klein fragment van een compositie op te nemen, dat vervolgens wordt vergeleken met online databases op de server van de programmaontwikkelaar. Voor een nauwkeuriger resultaat is het noodzakelijk om een ​​microfoon of ander apparaat te hebben voor het lezen van audiomateriaal.

Stap 3

In de regel proberen de meeste gebruikers van dit programma geen microfoon te gebruiken, maar geluid rechtstreeks via een cd-rom-station uit te voeren. Een goed alternatief zou zijn om een ​​nummer van een computer te downloaden, maar meestal hebben dergelijke nummers een naam waarmee het niet moeilijk is om de artiest te identificeren (met behulp van een zoekmachine).

Stap 4

Om een ​​track naar de serviceserver te uploaden, moet u de stereomixer specificeren als de geluidsbron in de programma-instellingen. Aangezien de programma-interface volledig in het Engels is, zal dit item Stereo Mix heten.

Stap 5

Voordat u begint met opnemen, moet u het geluidsvolume aanpassen, het wordt aanbevolen om de waarde iets boven het gemiddelde in te stellen (van 6 tot 7 punten). Het is aan te raden om het moment waarop het minste aantal instrumenten speelt, bijvoorbeeld gitaar en zang, te gebruiken als het opgenomen segment van de song. Het is niet de moeite waard om het begin en einde van liedjes ter herkenning op te sturen, omdat deze fragmenten weinig informatie bevatten.

Stap 6

Het bestand op de computer moet worden afgespeeld via elke mediaspeler, bijvoorbeeld Windows Media Player, Aimp of Winamp.

Populair per onderwerp