Hoe U Het Wachtwoord Van Uw Overwinning In ICQ Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Wachtwoord Van Uw Overwinning In ICQ Kunt Achterhalen
Hoe U Het Wachtwoord Van Uw Overwinning In ICQ Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Het Wachtwoord Van Uw Overwinning In ICQ Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Het Wachtwoord Van Uw Overwinning In ICQ Kunt Achterhalen
Video: 🔴 Топ 10 причин ухода из RF Online ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2024, Mei
Anonim

Als u het wachtwoord voor uw ICQ instant messaging-account bent vergeten, kan dit een echt probleem worden als de mailbox niet eerder is opgegeven.

Hoe u het wachtwoord van uw overwinning in ICQ kunt achterhalen
Hoe u het wachtwoord van uw overwinning in ICQ kunt achterhalen

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Open uw instant messaging-programma. Zoek in het inlogvenster de knop "Wachtwoord onthouden" hieronder. Klik erop en je komt op de pagina https://www.icq.com/password/ru, open in je browser. Volg de instructies van de menu-items en herstel het wachtwoord voor uw account.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de mailbox die u hebt opgegeven bij het registreren bij ICQ kan worden gebruikt om de toegang tot uw account te herstellen, dus u moet de gebruikersnaam en het wachtwoord onthouden.

Stap 3

Open je mailbox die je hebt opgegeven bij de registratie in ICQ. Lees de e-mail die u tijdens de registratie hebt ontvangen, deze bevat meestal de inloggegevens van uw account. Het bevat echter alleen het initiële wachtwoord, als u het na registratie heeft gewijzigd, kunt u het op deze manier niet achterhalen.

Stap 4

Als je eerder je accountgegevens op je computer hebt ingevoerd, gebruik dan een speciaal desfreader-programma. Elke messenger heeft zijn eigen programma, aangezien elk van hen zijn eigen methode heeft om inloggegevens te versleutelen. Houd er rekening mee dat dit een zeer riskante manier is, aangezien de meeste van deze programma's kwaadaardige code bevatten die eenvoudig uw UIN kan stelen of, erger nog, de toegang tot het besturingssysteem kan blokkeren.

Stap 5

Lees daarom, voordat u deze applicatie downloadt, de beoordelingen van andere gebruikers erover. Vermeld in ieder geval niet uw mailbox voor het downloaden van dergelijke programma's en stuur geen sms. Controleer het programma na het downloaden op virussen en kwaadaardige code.

Stap 6

Gebruik het programma voor het raden van wachtwoorden voor ICQ. Het is ook geen volledig betrouwbare methode, aangezien werkende versies van het programma die geen virussen bevatten uiterst zeldzaam zijn. Download alleen als je positieve feedback hebt over het programma. Houd er rekening mee dat dit een zeer tijdrovende manier is om uw inloggegevens te herstellen.

Aanbevolen: