Hoe Het Type Controller Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Type Controller Te Bepalen?
Hoe Het Type Controller Te Bepalen?

Video: Hoe Het Type Controller Te Bepalen?

Video: Hoe Het Type Controller Te Bepalen?
Video: Hoe verloopt een cyberaanval en wat kun je doen om die te voorkomen? - Hack Van De Dam #4 2024, April
Anonim

De controller is een van de belangrijkste componenten in alle technische en elektrische apparaten, omdat deze verantwoordelijk is voor de besturing en zonder deze zal niets werken. Het speelt ook een zeer belangrijke rol bij flash-apparaten, maar helaas is de storing periodiek de oorzaak van het uitvallen van de hele flashdrive.

Hoe het type controller te bepalen?
Hoe het type controller te bepalen?

Noodzakelijk

Personal computer, flashstation

instructies:

Stap 1

Het bepalen van het type controller is van groot belang voor het repareren van een USB-flashapparaat. Om deze taak te volbrengen, is het handig om speciale programma's te gebruiken die vrij beschikbaar zijn op internet. Om het type controller te bepalen, moet u eerst de link volgen https://www.flashboot.ru/Files-file-44.html. Download vervolgens het speciale programma CheckUDisk 5.3, waarover op deze pagina wordt geschreven. Installeer het programma. Over het algemeen kunnen we zeggen dat de installatie minder dan een minuut duurt. Open het gedownloade archief en voer het exe-bestand uit

Stap 2

Wanneer u dit doet, wordt er een klein venster voor u geopend waarin u het vakje naast het item "Alle USB-apparaten" moet aanvinken. Als een USB-flashstation in de computer is geplaatst, verschijnt een lijst met werkende apparaten in het venster "Verbonden UDisc", waar u uw flashstation moet selecteren en erop moet klikken met de linkermuisknop.

Stap 3

Nu kunt u in de lijst die in het onderste venster wordt weergegeven de naam van de flashdrive en andere informatie zien, maar er moet speciale aandacht worden besteed aan de VID- en PID-indicatoren, die rechtstreeks verband houden met de controller, zoals dienovereenkomstig, het type bepalen. Bij het zoeken naar stuurprogramma's voor een USB-stick of andere taken zijn VID & PID-gegevens erg belangrijk.

Stap 4

Om de functie van het bepalen van het type controller uit te voeren, kunt u andere programma's gebruiken, bijvoorbeeld UsbIDCheck, ChipGenius of USBDeview. Maar er is niet veel verschil, omdat ze enorm op elkaar lijken. Zoals je kunt zien, is het niet zo moeilijk om het type controller in een USB-flashapparaat te bepalen, maar het zal helpen om veel problemen op te lossen. Het belangrijkste is om alleen een bepaald algoritme van acties te volgen.

Aanbevolen: