Audiostuurprogramma: Hoe Het Type Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Audiostuurprogramma: Hoe Het Type Te Bepalen?
Audiostuurprogramma: Hoe Het Type Te Bepalen?

Video: Audiostuurprogramma: Hoe Het Type Te Bepalen?

Video: Audiostuurprogramma: Hoe Het Type Te Bepalen?
Video: How to Fix Generic Audio Driver Detected in Windows 10 2024, Mei
Anonim

De laatste fase van het installeren van het besturingssysteem is om het te configureren en stuurprogramma's te installeren. Soms duurt het lang om de juiste stuurprogramma's te vinden, maar dit proces kan veel eenvoudiger worden gemaakt.

Audiostuurprogramma: hoe het type te bepalen?
Audiostuurprogramma: hoe het type te bepalen?

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als uw computer of laptop is verbonden met internet, gebruik dan de automatische driverzoekfunctie. Open de eigenschappen voor Deze computer en ga naar Apparaatbeheer.

Stap 2

Vind uw geluidskaart tussen andere hardware. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken. Selecteer in het venster dat verschijnt de optie "Automatisch zoeken en installeren van stuurprogramma's".

Stap 3

Mogelijk kunt u met deze methode de vereiste stuurprogramma's niet vinden. Probeer zelf de bestanden die je nodig hebt op internet te vinden. Open de website van uw geluidskaartfabrikant. Zoek de sectie "Drivers" of "Programma's" daarin. Download de juiste driver en softwarebundel.

Stap 4

Hoogstwaarschijnlijk hoeft u na het installeren van het programma niet langer naar stuurprogramma's te zoeken. Als u het driverpakket voor dit model van de geluidsadapter niet hebt gevonden, download dan de programma's die geschikt zijn voor vergelijkbare modellen.

Stap 5

Als u het vereiste stuurprogramma niet kunt vinden, of het is gewoon niet beschikbaar op de site, download dan de Driver Pack Solution of Sam Drivers. Voer de gedownloade applicatie uit.

Stap 6

Voer RunThis.exe uit voor Sam Drivers. Selecteer Driver Installer Assistant. Wacht tot de scan van de geïnstalleerde hardware is voltooid en het zoeken naar geschikte stuurprogrammakits is voltooid.

Stap 7

Vink de vakjes aan naast de stuurprogramma's die u wilt installeren of bijwerken. Klik op de knop Taak uitvoeren voor geselecteerde stuurprogrammapakketten. Wacht op de update of installatie van de stuurprogramma's.

Stap 8

Start je computer opnieuw op. Zorg ervoor dat uw audio-adapter stabiel is.

Aanbevolen: