Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Onthouden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Onthouden
Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Onthouden

Video: Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Onthouden

Video: Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Onthouden
Video: Hoe kom je achter je vergeten Skypenaam- en wachtwoord? 2024, Maart
Anonim

Als het wachtwoord van uw Skype-account verloren of vergeten is, kunt u het op verschillende manieren herstellen, aangeboden door de serviceontwikkelaars. U kunt uw wachtwoord opvragen via e-mail of door een combinatie die in het programma zelf is opgeslagen.

Hoe u uw Skype-wachtwoord kunt onthouden
Hoe u uw Skype-wachtwoord kunt onthouden

instructies:

Stap 1

Om het wachtwoord voor het account via e-mail te herstellen, gaat u eerst met een browser naar de officiële website van het project. Klik rechtsboven op de pagina die wordt geopend op de link "Aanmelden bij Skype".

Stap 2

Klik in het venster dat verschijnt op de link "Wachtwoord vergeten?", u wordt doorgestuurd naar de herstelpagina. Voer in het bijbehorende veld het e-mailadres in dat u hebt gebruikt bij het registreren van het nieuwe account. Klik op Verzenden.

Stap 3

Log in op uw account op de mailserver en wacht tot u een brief ontvangt met een unieke link om uw vergeten wachtwoord te wijzigen. Als het bericht lange tijd niet aankomt, controleer dan de map "Spam". De e-mailservice heeft de e-mail mogelijk als spam herkend.

Stap 4

Volg de link in het bericht. Voer het nieuwe wachtwoord voor uw account in de daarvoor bestemde velden in op de pagina die verschijnt. Klik op de knop "Wachtwoord wijzigen". U kunt nu proberen in te loggen op Skype.

Stap 5

Als u zich om de een of andere reden de tijdens de registratie opgegeven e-mail niet herinnert, kunt u proberen de eerder opgeslagen combinatie van symbolen te herstellen met behulp van het serviceprogramma, mits het wachtwoord in het systeem is opgeslagen. Log in op de Skype-applicatie, ga naar het menu "Persoonlijke gegevens" - "Mijn gegevens bewerken". Het gedeelte "Persoonlijke informatie" bevat het e-mailadres waarop het account is geregistreerd. Wijzig het in uw gebruikte e-mailadres.

Aanbevolen: