Hoe Het Onthouden Van Wachtwoorden In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Onthouden Van Wachtwoorden In Te Schakelen
Hoe Het Onthouden Van Wachtwoorden In Te Schakelen

Video: Hoe Het Onthouden Van Wachtwoorden In Te Schakelen

Video: Hoe Het Onthouden Van Wachtwoorden In Te Schakelen
Video: Top 3 extensies om nooit meer je wachtwoord te vergeten 2024, April
Anonim

Elke browser biedt de mogelijkheid om een gebruikersnaam en wachtwoord op te slaan voor latere automatische autorisatie op websites. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, moet u het onthouden van wachtwoorden inschakelen.

Hoe het onthouden van wachtwoorden in te schakelen
Hoe het onthouden van wachtwoorden in te schakelen

Noodzakelijk

personal computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Om het onthouden van wachtwoorden in de Opera-webbrowser in te schakelen, selecteert u het item "Instellingen" in het menu "Extra" en selecteert u vervolgens in het venster dat op het scherm wordt geopend (het tabblad "Wachtwoorden") het vereiste item. Met andere woorden, voor het item "Wachtwoorden" moet u een vinkje plaatsen en de wijzigingen opslaan.

Stap 2

Om uw gebruikersnaam en wachtwoord op te slaan in de Internet Explorer-browser, moet u op "Ja" klikken op de vraag of u het wachtwoord moet onthouden of niet. Om deze functie, die eerder was uitgeschakeld, te herstellen, opent u uw webbrowser en gaat u naar "Extra", vervolgens naar "Internetopties" en selecteert u het tabblad "Inhoud". Hierna moet u op de knop "Opties" in het gedeelte "Automatisch aanvullen" klikken en het vakje naast het vereiste veld aanvinken.

Stap 3

Om het onthouden van de login en het wachtwoord in de Google Chrome-webbrowser in te schakelen, klikt u op het moersleutelpictogram op de werkbalk van deze browser. Selecteer "Opties" in "Instellingen" en ga naar het tabblad "Persoonlijke inhoud".

Stap 4

Om te voorkomen dat de Google Chrome-webbrowser u vraagt of u een wachtwoord moet opslaan om toegang te krijgen tot elke nieuwe site, selecteert u het item "Vragen om wachtwoorden op te slaan" in de instellingen. Als u dit niet doet, wordt het wachtwoord niet opgeslagen.

Aanbevolen: