Hoe U Uw Berichtgeschiedenis In Skype Kunt Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Berichtgeschiedenis In Skype Kunt Herstellen
Hoe U Uw Berichtgeschiedenis In Skype Kunt Herstellen

Video: Hoe U Uw Berichtgeschiedenis In Skype Kunt Herstellen

Video: Hoe kun je in Skype de bel en chat geschiedenis wissen 2022, December
Anonim

Als u het programma opnieuw installeert of handmatig uw berichtgeschiedenis verwijdert in Skype, hebt u verschillende opties om het te herstellen. Vooral als u het besturingssysteem nog niet eerder met volledige opmaak opnieuw hebt geïnstalleerd.

Hoe u uw berichtgeschiedenis in Skype kunt herstellen
Hoe u uw berichtgeschiedenis in Skype kunt herstellen

instructies:

Stap 1

Om de verwijderde berichtgeschiedenis van Skype te herstellen, gebruikt u het kopiëren van geschiedenisbestanden van computers van uw gesprekspartners, aangezien deze voor beide contacten is gedupliceerd.

Stap 2

Als u het Skype-programma opnieuw op uw computer hebt geïnstalleerd en het hebt vervangen door een andere versie, kopieer dan de logbestanden uit de directory van het eerder gebruikte programma, indien aanwezig. Ze bevinden zich meestal in de map met de Skype-gebruikersnaam in de map Toepassingsgegevens op uw lokale schijf. Om naar logbestanden te zoeken, moet u eerst de weergave van verborgen items in de mapeigenschappen inschakelen. Dit gedeelte met instellingen is beschikbaar in het configuratieschermmenu van uw computer.

Stap 3

Plaats het logbestand na het kopiëren in de directory van dezelfde gebruiker van het reeds nieuwe programma, terwijl het voor alle Windows-gebruikers moet worden uitgeschakeld. Start na het kopiëren het programma door de gesprekspartner aan de linkerkant ervan te selecteren. Stel in de instellingen de weergave van berichten voor de vorige periode in, als dit niet eerder is gedaan. Lees uw bericht en belgeschiedenis.

Stap 4

Als je het logbestand met de berichtengeschiedenis eerder handmatig hebt verwijderd, controleer dan of het in het winkelmandje zit. Als het daar is verwijderd, gebruikt u herstelhulpprogramma's, bijvoorbeeld Handy Recovery.

Stap 5

Voer schijfanalyse uit in het lopende programma. Ga daarna naar het zoeken naar verwijderde gegevens door de juiste parameters in het filter in te stellen. Herstel is alleen mogelijk als u de harde schijf niet eerder volledig hebt geformatteerd bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem.

Stap 6

Als je het bestand vindt dat je nodig hebt, herstel het dan met de juiste opdracht in het hoofdmenu. Open daarna de map Herstelde bestanden op uw harde schijf en kopieer het logboek naar de Skype-map van de gebruiker.

Populair per onderwerp