Hoe U Uw Skype-gebruikersnaam Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Skype-gebruikersnaam Kunt Vinden
Hoe U Uw Skype-gebruikersnaam Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Skype-gebruikersnaam Kunt Vinden

Video: Change your skype name , Je skype naam veranderen 2022, November
Anonim

Communicatie in het Skype-programma wordt uitgevoerd door unieke namen - logins. Net als in ICQ zijn er identificatienummers, dus in Skype heeft elke gebruiker zijn eigen login, die niemand anders heeft. Als je de login van een bekende persoon hebt gekregen, kun je gemakkelijk met hem communiceren door deze in het programma te vinden.

Hoe u uw Skype-gebruikersnaam kunt vinden
Hoe u uw Skype-gebruikersnaam kunt vinden

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

Open Skype. Als je nog niet bent ingelogd, log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om met het programma aan de slag te gaan. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig in, let daarbij op de toetsenbordindeling en de Caps Lock-knop. Als u geen login heeft, klik dan op het tabblad "Registratie" om een ​​nieuwe gebruiker te registreren.

Stap 2

Zoek in het hoofdmenu van Skype het item Contacten en selecteer het gedeelte Nieuwe contactpersoon toevoegen in de lijst. Er wordt een venster geopend voor het registreren van een nieuwe gesprekspartner. Het programma zal u vragen om de gegevens in te voeren van de gebruiker die u wilt toevoegen. Voer de gebruikersnaam van uw vriend in het veld "Skype Login" in. Het is ook vermeldenswaard dat u met deze software in realtime kunt zoeken, niet alleen door in te loggen, maar ook op het land van verblijf van de gebruiker, leeftijd, naam en vele andere parameters.

Stap 3

In een oogwenk zal het programma u een lijst aanbieden van gebruikers die zijn geregistreerd met deze - of bijna dergelijke - login. Kies uit de lijst de persoon die je kent. Let op de persoonlijke gegevens die het programma aangeeft onder de login. Vergeet ook niet dat je bij het toevoegen moet schrijven wie je bent en waarom je een persoon toevoegt, aangezien het percentage spammers in het programma toeneemt, dus veel gebruikers bang zijn om vreemden toe te voegen.

Stap 4

Voeg een nieuw contact toe door het te selecteren en op de knop "Toevoegen" te klikken. Nu verschijnt er een andere gesprekspartner in uw contactenlijst. Als u de login van iemand anders wilt vinden, herhaalt u de procedure. U kunt ook zoeken op postadres, telefoonnummer, voor- en achternaam van een vriend. De zoekfunctie in Skype is gratis, en op deze manier kun je contacten over de hele wereld vinden - je hoeft alleen maar ten minste één identificatieparameter te kennen en een beetje geduld.

Populair per onderwerp