Een Modem Aansluiten Op Een Tablet

Inhoudsopgave:

Een Modem Aansluiten Op Een Tablet
Een Modem Aansluiten Op Een Tablet

Video: Een Modem Aansluiten Op Een Tablet

Video: Een Modem Aansluiten Op Een Tablet
Video: How To Conenct 3G Dongle To Android Phone or Tablet | 1000% Working 2024, April
Anonim

De 3G-modem kan worden gebruikt in Android-tablets. Met dit apparaat kunt u internetten. De modem is aangesloten via de overeenkomstige USB-sleuf op de behuizing van het apparaat en om toegang te krijgen tot internet, moet u de nodige instellingen instellen via het tabletmenu.

Een modem aansluiten op een tablet
Een modem aansluiten op een tablet

instructies:

Stap 1

Ontgrendel de tablet en gebruik de knop "Instellingen" in het hoofdmenu van het apparaat om toegang te krijgen tot de verbindingsinstellingen. Selecteer in het menu dat verschijnt de sectie "Draadloze netwerken" - "Mobiel netwerk".

Stap 2

Vink het vakje naast Gegevensoverdracht aan om de verbinding via mobiele 3G-netwerken te activeren.

Stap 3

Installeer de modem in de USB-poort van de tablet. De meeste apparaten gebruiken een mini- of micro-USB-uitgang. Om de modem te installeren, moet u mogelijk een speciale adapter aansluiten, die u kunt kopen bij een winkel voor mobiele telefoons, accessoires en computerbenodigdheden. Sluit de adapter aan op de tabletpoort en installeer een USB-modem aan het andere uiteinde van de draad.

Stap 4

Wacht tot het apparaat is gedetecteerd in het systeem, waarna je het 3G-netwerkpictogram bovenaan het scherm ziet. Ga naar het gedeelte APN Access Point om een nieuwe instelling voor de modem toe te voegen. Selecteer Nieuw toegangspunt.

Stap 5

Voer de gegevens van uw operator in, die mogelijk worden vermeld in de instructies voor het gebruik van de modem. Sommige instellingen kunnen ook automatisch worden geactiveerd als uw modem is vergrendeld voor een specifieke operator. Controleer de ingevoerde parameters. Vooral de velden APN, "Gebruikersnaam", "Wachtwoord" zijn belangrijk.

Stap 6

Voor Beeline is het APN-punt internet.beeline.ru. Geef voor MTS de parameter internet.mts.ru op en voer voor Megafon gewoon de internetwaarde in. De gebruikersnaam komt overeen met de naam van uw operator in het Latijnse alfabet (mts of beeline). Voer voor Megafon de gebruikersnaam gdata in. Het wachtwoord voor toegang tot het netwerk is hetzelfde als de gebruikersnaam. Voer in het MCC-veld parameter 250 in. Als u MTS gebruikt, specificeert u 01 voor de MNC-waarde, 99 voor Megafon en 02 voor Beeline.

Stap 7

Sla uw wijzigingen op en wacht een paar seconden totdat de instellingen zijn toegepast. Als alle parameters correct zijn ingevoerd, kunt u na het overschakelen naar het "Browser"-programma pagina's op internet bekijken.

Aanbevolen: