Een MTS-modem Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een MTS-modem Aansluiten
Een MTS-modem Aansluiten

Video: Een MTS-modem Aansluiten

Video: МТС модем 4g как подключить 2022, November
Anonim

MTS USB-modem is een lichtgewicht, compact en veelzijdig apparaat. Sommige modemmodellen hebben sleuven voor geheugenkaarten, zodat u ze niet alleen kunt gebruiken om op internet te surfen, maar ook om bestanden over te zetten. En zelfs een absolute beginner kan een modem op een computer installeren en daarmee verbinding maken met internet. De enige voorwaarde is dat je in het dekkingsgebied van MTS moet zijn.

Een MTS-modem aansluiten
Een MTS-modem aansluiten

Het is nodig

  • - 3G-modem MTS;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Kies een 3G-modem met de voor jou meest aantrekkelijke technische kenmerken in een online winkel of een reguliere MTS-winkel. Kies een geschikt tarief uit de lijst met aanbiedingen van het bedrijf. Uitchecken.

Stap 2

Schaf ook een USB-verlengkabel aan. Dit is niet nodig, maar in de praktijk wel vaak handig. Door de kabel te gebruiken, kunt u de modem plaatsen op het punt met de hoogste signaalsterkte Koop gewoon geen te lange kabel - het kan gebeuren dat als gevolg van onvermijdelijke verliezen tijdens de gegevensoverdracht, het besturingssysteem van de computer de modem helemaal niet kan herkennen.

Stap 3

Plaats de simkaart in de daarvoor bestemde sleuf van de modem. Voor gedetailleerde instructies om dit correct te doen, kijk in de "Gebruikershandleiding - deze zou in de doos moeten zitten samen met de" MTS Abonneegids.

Stap 4

Zet uw computer aan. Sluit de modem aan op een vrije USB-poort op uw computer, rechtstreeks of via een verlengkabel. Wacht terwijl de automatische installatie van de modemstuurprogramma's en de "Connect Manager. Als autorun niet werkt, open dan de map met de modembestanden in Windows Verkenner en start AutoRun.exe handmatig door te dubbelklikken

Stap 5

Wacht tot “De Connect Manager de modem en het netwerk herkent - het bericht “SIM-kaart is klaar voor gebruik”. “Verschijnt in het programmavenster. Als het signaalniveau te zwak of helemaal niet is, verplaatst u de modem naar een andere plaats met een verlengsnoer (de signaalniveau-indicator bevindt zich in de rechterbovenhoek van het programmavenster)

Stap 6

Breng een internetverbinding tot stand door op de knop "Verbinden. Als het 3G-dekkingsgebied onstabiel of helemaal niet aanwezig is, wijzig dan eerst het netwerktype in het menu Instellingen naar 3G Priority of EDGE / GPRS Only. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, verschijnt het bericht “Verbonden met 3G (of“Verbonden met 2G, als u de instellingen hebt gewijzigd) in het programmavenster

Stap 7

Volg de voortgang van de verbinding in het programmavenster en bij de indicator op de modembehuizing. Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, moet de indicator continu branden. In dit geval verandert de kleur van de indicator afhankelijk van het type netwerk - 3G, EDGE, enz. Meer hierover leest u in de “Gebruikershandleiding.

Populair per onderwerp