Een Antenne Aansluiten Op Een USB-modem

Inhoudsopgave:

Een Antenne Aansluiten Op Een USB-modem
Een Antenne Aansluiten Op Een USB-modem

Video: Een Antenne Aansluiten Op Een USB-modem

Video: Een Antenne Aansluiten Op Een USB-modem
Video: USB-модем Huawei E8278 любая сим карта! 2024, Mei
Anonim

De signaalkwaliteit van de operator is bijna hetzelfde voor zowel de mobiele telefoon als de USB-modem. Als uw appartement een mobiele telefoon slecht "vangt", dan werkt internet via een usb-modem net zo slecht. Er worden verschillende externe antennes en versterkers gebruikt om het signaal te versterken.

Een antenne aansluiten op een USB-modem
Een antenne aansluiten op een USB-modem

instructies:

Stap 1

Lees de instructies voor uw USB-modem zorgvuldig door. De instructies moeten aangeven of het modem een ingang heeft voor het aansluiten van een externe antenne, waar deze zich op de behuizing bevindt en hoe deze aansluiting wordt genoemd. Als er geen instructie is, ga dan naar de officiële website van de exploitant en bekijk de instructies op de website. Zorg ervoor dat u uw modemmodellen controleert.

Stap 2

Onderzoek de behuizing van de modem en zoek de ingang voor het aansluiten van een externe antenne. Als u een zelfgemaakte antenne gebruikt, moet u de connector aan de kabel bevestigen volgens de specificatie van de modem. U kunt vergelijkbare connectoren vinden in winkels voor radiobenodigdheden. Op dit moment zijn er een groot aantal sites op internet die vergelijkbare goederen verkopen. Bekijk je modem antenne opties en bestel per mail.

Stap 3

Als de modem geen speciale ingang heeft om een extra antenne aan te sluiten, kunt u de modembehuizing openen en de kabel van de kabel rechtstreeks op het modembord solderen. In dit geval verliest u echter waarschijnlijk de garantie voor de modem, omdat u de integriteit van de behuizing verbreekt en wijzigingen aanbrengt in het apparaatcircuit.

Stap 4

De eenvoudigste manier om een externe antenne aan te sluiten, is door het uiteinde van de antennekabel om de behuizing van de USB-modem te wikkelen. Dit type verbinding maakt uw apparaatgarantie niet ongeldig, veroorzaakt geen risico op modemstoring, maar zal het signaalniveau aanzienlijk verbeteren.

Stap 5

Er zijn verschillende soorten verschillende externe antennes in de handel verkrijgbaar om het signaal van de USB-modem te verbeteren. U kunt een geschikte kopie kopen of een antenne met uw eigen handen maken - gebruik gewoon een draad en draad om een frame te maken. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het maken van een antenne voor een modem vrij eenvoudig is, maar het signaal neemt niet veel toe. De belangrijkste factor die de toename van het signaal beïnvloedt, is de aanwezigheid van speciale stations in uw plaats.

Aanbevolen: