Een Toetsenbord Op Een Tablet Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Toetsenbord Op Een Tablet Aansluiten
Een Toetsenbord Op Een Tablet Aansluiten

Video: Een Toetsenbord Op Een Tablet Aansluiten

Video: Een Toetsenbord Op Een Tablet Aansluiten
Video: toetsenbord aansluiten op een android tablet 2024, Mei
Anonim

Tabletcomputers zijn multifunctionele apparaten die niet alleen voor entertainment, maar ook voor werk kunnen worden gebruikt. Sommige tabletgebruikers vinden het toetsenbord op hun touchscreen vaak niet gebruiksvriendelijk genoeg om te typen. Om dit ongemak te verhelpen, kunt u een extern toetsenbord op de tablet aansluiten.

Een toetsenbord aansluiten op een tablet
Een toetsenbord aansluiten op een tablet

Het is nodig

  • - tablet op het Android-platform;
  • - USB-adapter voor fysieke aansluiting van het toetsenbord.

instructies:

Stap 1

De verbindingsmethode is afhankelijk van het type apparaat dat u aansluit. Als u een draadloos toetsenbord gebruikt, wordt de afdrukfunctie ingeschakeld via Bluetooth. Om een gewoon toetsenbord aan te sluiten, heb je een USB naar mini- of micro-USB-adapter nodig.

Stap 2

Als u verbinding maakt met een draadloos apparaat, activeer dan eerst Bluetooth. Open hiervoor het instellingenmenu en gebruik de bijbehorende parameter. Schakel daarna uw toetsenbord in door op de knop te drukken om het in te schakelen.

Stap 3

In het zoekvenster van het Bluetooth-apparaat ziet u de naam van uw toetsenbord. Druk op op het tabletscherm, daarna wordt u gevraagd een wachtwoord in te voeren voor toegang. Voer een wachtwoord in op het toetsenbord en druk vervolgens op Enter. Herhaal daarna de invoer in het venster van uw tablet. Als het wachtwoord correct is ingevoerd, worden de apparaten gekoppeld en kunt u de tekstinvoermogelijkheden van het aangesloten apparaat gaan gebruiken. Gebruik het menu Talen en invoer op uw tabletsysteem om de tekenlay-out aan te passen.

Stap 4

Gebruik het ruKeyboard-programma om een fysiek toetsenbord op het apparaat aan te sluiten. Om dit te doen, installeert u het op de tablet via het gedeelte "Play Store" van het systeem. Nadat de installatie is voltooid, start u deze via de snelkoppeling die op het hoofdscherm van de tablet verschijnt.

Stap 5

Ga naar het gedeelte "Instellingen" - "Taal en invoer". Geef ruKeyboard op in het item Invoermethode. Selecteer in het venster van het programma zelf "Hardware-toetsenbord". Sluit vervolgens uw toetsenbord aan op het apparaat en test de functionaliteit ervan in het venster van elk programma dat tekstinvoer vereist. Het toetsenbord is nu op de tablet geïnstalleerd.

Stap 6

Als er tijdens het werk problemen zijn met de set van sommige tekens, probeer dan naar de systeeminvoerinstellingen te gaan en een andere lay-out te selecteren. Voor een nauwkeurigere invoeraanpassing kunt u ook het ruKeyboard-menu gebruiken door het uwe te selecteren in de lijst met fabrikanten van aangesloten apparaten.

Aanbevolen: