Hoe De Toetsenbordindeling Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Toetsenbordindeling Te Herstellen
Hoe De Toetsenbordindeling Te Herstellen

Video: Hoe De Toetsenbordindeling Te Herstellen

Video: Hoe De Toetsenbordindeling Te Herstellen
Video: Toetsenbordinstelling in WINDOWS 10 wijzigen | 👉 Azerty - Qwerty probleem (Oplossing!) 2024, April
Anonim

Door vaak bepaalde wijzigingen in de werking van de computer aan te brengen, kan de gebruiker zich niet meer herinneren in welk menu een bepaalde functie van het besturingssysteem is geconfigureerd. Het terugzetten van de standaard toetsenbordindeling is zo'n probleem.

Hoe de toetsenbordindeling te herstellen
Hoe de toetsenbordindeling te herstellen

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan, gebruik het menu "Start", open het "Configuratiescherm". Het is verantwoordelijk voor de meeste instellingen voor uw besturingssysteem, en hier kunt u ook de oorspronkelijke staat herstellen.

Stap 2

Zoek het item "Regionale en taalopties". Hier kunt u niet alleen de instellingen voor toetsenbordindelingen wijzigen, maar ook talen toevoegen of nieuwe talen wijzigen, de opdrachttoetsen wijzigen om ertussen te schakelen bij het invoeren van tekst, enzovoort.

Stap 3

Selecteer in het kleine venster dat verschijnt met verschillende tabbladen de tweede - "Talen". Zoek de parameterinstellingenknop erop, klik erop en er verschijnt een ander venster op uw scherm. Pas het toetsenbord aan volgens uw voorkeuren, pas de aangebrachte wijzigingen toe, sluit alle vensters door op de knop "OK" te klikken.

Stap 4

Als u de instellingen voor het wisselen van modus wilt wijzigen, klikt u op de knop "Geavanceerd" onderaan de lijst in het venster met regionale instellingen op het tabblad Taal. Selecteer in het geopende venster welke sneltoets u de lay-out wilt wijzigen die u gemakkelijker kunt gebruiken in uw werk. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 5

Als u de extra weergave van taalinstellingen wilt terugbrengen naar het paneel voor snelle toegang, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u het item werkbalkinstellingen. Selecteer het gewenste artikel. Ook hier kunt u andere aanvullende elementen van het besturingssysteem aanpassen en weergeven.

Stap 6

Als u plotseling de weergave van de taalbalk niet kunt herstellen, controleert u uw computer op virussen. Als dit niet helpt, voer dan een systeemherstel uit vanaf het punt dat is gemaakt op het moment dat de toetsenbordindeling zich in de gewenste modus bevond. Gebruik hiervoor de lijst met geïnstalleerde programma's via het menu Start. Open de standaard hulpprogramma's en herstel het systeem naar de vorige staat.

Aanbevolen: