Hoe U Uw Toetsenbordindeling Kunt Aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Toetsenbordindeling Kunt Aanpassen
Hoe U Uw Toetsenbordindeling Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Toetsenbordindeling Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Toetsenbordindeling Kunt Aanpassen
Video: toetsenbord indeling aanpassen 2024, Mei
Anonim

Elke pc-gebruiker heeft de mogelijkheid om de toetsenbordindeling te personaliseren. Dit kan worden gedaan met behulp van de juiste interface. Ook vandaag zijn er gespecialiseerde programma's die automatisch de gewenste lay-out activeren.

Hoe u uw toetsenbordindeling kunt aanpassen
Hoe u uw toetsenbordindeling kunt aanpassen

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

In totaal zijn er twee opties voor het wisselen van toetsenbordindelingen die door de gebruiker kunnen worden geselecteerd. Elk van de opties voorziet in het indrukken van een bepaalde toetsencombinatie, waarna het systeem de vervangen invoertaal instelt. Laten we eens kijken naar manieren om de toetsenbordindeling aan te passen.

Stap 2

Let op het systeemvak, u ziet de symbolische afkorting "RU" of "EN" erop staan. In plaats van symbolen kan het dienblad ook een icoon van de Russische of Amerikaanse vlag bevatten. In dit gebied wordt de huidige toetsenbordindeling weergegeven. Om de parameters van het schakelen te configureren, moet u met de rechtermuisknop op het taalgebied klikken en naar het gedeelte "Parameters" gaan.

Stap 3

Vervolgens moet u op de knop "Toetsenbordopties" klikken. Geef in het geopende venster de gewenste lay-outinstellingen op en sla de wijzigingen op. Nu zal de taalwisseling worden uitgevoerd met behulp van de toetsen die u hebt toegewezen ("Ctrl + Shift" of "Alt + Shift"). U kunt ook automatische lay-outwijziging instellen, hiervoor heeft u extra software nodig.

Stap 4

Verbind uw computer met internet en open de pagina van een zoekservice. Via de interface van de zoekmachine moet u een site vinden waarmee u het Punto Switcher-programma kunt downloaden. Het is dit programma dat de lay-out in de toekomst automatisch zal wijzigen. Nadat de toepassing is gedownload, scant u deze op virussen. Als het installatieprogramma niet is geïnfecteerd, installeert u het programma op uw computer.

Stap 5

Zodra Punto Switcher op uw pc is geïnstalleerd, start u het systeem opnieuw op via het menu Start. Nadat de computer klaar is om te werken, wordt de geïnstalleerde applicatie in opstart gezet. Elke keer dat u de pc aanzet, wordt het programma automatisch geactiveerd. Voer een Engels woord in de Russische lay-out in (en vice versa) - het verandert in de juiste staat.

Aanbevolen: