Twee Schijven Aansluiten

Inhoudsopgave:

Twee Schijven Aansluiten
Twee Schijven Aansluiten

Video: Twee Schijven Aansluiten

Video: Twee Schijven Aansluiten
Video: Hoe installeer ik Fluidsim 5 voor Home use? 2024, April
Anonim

Soms zijn er twee stations nodig voor het snel opnemen en herschrijven van schijven. U kunt natuurlijk speciale programma's gebruiken waarmee u schijfkopieën kunt maken, maar dit zal de tijd van het proces aanzienlijk verlengen.

Hoe twee schijven aan te sluiten
Hoe twee schijven aan te sluiten

Noodzakelijk

IDE-SATA-adapter

instructies:

Stap 1

Mogelijk hebt u geen extra hardware nodig om de twee schijven aan te sluiten. Problemen ontstaan meestal alleen als de schijven verschillende poorten hebben om op het moederbord aan te sluiten. Ontdek de soorten van deze poorten.

Stap 2

Maak onderscheid tussen IDE- en SATA-kanalen. De eerste connector heeft een brede lus voor verbinding, dus het is gemakkelijk om ze met het blote oog te onderscheiden. Ontdek de soorten poorten die op het moederbord aanwezig zijn.

Stap 3

Veel moederbordmodellen hebben gemengde verbindingstypes, d.w.z. ze bevatten zowel IDE- als SATA-poorten. Als u een IDE-schijf op een SATA-kanaal moet aansluiten, koop dan een speciale adapter.

Stap 4

Mogelijk moet u een lintkabel met drie poorten aanschaffen om een tweede schijf aan te sluiten. Bevestig een aan het moederbord en de andere twee aan de schijven.

Stap 5

Zet de computer aan nadat u beide schijven hebt geïnstalleerd. Installeer het Nero Burning ROM-programma. Voer deze app uit.

Stap 6

Om de inhoud van de ene schijf naar de andere te kopiëren, opent u het menu Kopiëren. Geef het doel van elk van de geïnstalleerde dvd-stations op.

Stap 7

Het wordt aanbevolen om deze methode alleen te gebruiken als u zeker bent van de hoogwaardige werking van beide schijven. Anders kan er een groot aantal fouten optreden tijdens het herschrijven.

Aanbevolen: