Hoe Host Schoon Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Host Schoon Te Maken
Hoe Host Schoon Te Maken

Video: Hoe Host Schoon Te Maken

Video: Hoe Host Schoon Te Maken
Video: 33 UITSTEKENDE SCHOONMAAKTIPS VOOR OMA 2024, Mei
Anonim

Het aantal computervirussen neemt elke dag toe. Ondanks het feit dat veel van hen het besturingssysteem of andere programma's niet schaden, kunnen sommige uw computer grote schade toebrengen.

Hoe host schoon te maken
Hoe host schoon te maken

instructies:

Stap 1

Een van de meest voorkomende virussen is ontworpen om logins en wachtwoorden te verzamelen om toegang te krijgen tot mailboxen en sociale netwerken. De symptomen van dit virus komen tot uiting in het gebrek aan toegang tot enkele populaire bronnen, zoals: vkontakte.ru, mail.ru, yandex.ru en andere sites. Scan eerst het systeem met een antivirusprogramma.

Stap 2

Hoogstwaarschijnlijk zal deze operatie geen resultaat opleveren, omdat het virusprogramma al de vereiste bestanden heeft gemaakt, die als systeembestanden zijn geclassificeerd. Open het menu Deze computer door op de Win-toets en E.

Stap 3

Ga naar de Windows-map. Open de map System32. Zoek de map met stuurprogramma's erin en open deze. Ga naar de map etc.. Klik met de rechtermuisknop op het hostbestand en selecteer "Openen met". Open het opgegeven bestand met Kladblok.

Stap 4

Onderzoek de inhoud van het bestand. Als het links naar de bovenstaande populaire bronnen bevat, verwijder ze dan gewoon. Sla uw wijzigingen op in het bestand.

Stap 5

Als dit bestand niets verdachts bevat, ga dan naar de eigenschappen van het weergeven van bestanden in mappen. Activeer het item "Verborgen en systeembestanden weergeven".

Stap 6

Hoogstwaarschijnlijk ziet u daarna een ander bestand met de naam host. Open het met Kladblok. Voer de reinigingsprocedure uit zoals beschreven in de vierde stap, of verwijder dit bestand eenvoudig.

Stap 7

Start je computer opnieuw op. Zorg ervoor dat het bestand ontbreekt of geen onnodige informatie bevat. Maak verbinding met internet en probeer eerder ontoegankelijke bronnen te bezoeken.

Aanbevolen: