Hoe Het Systeem Schoon Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Schoon Te Maken?
Hoe Het Systeem Schoon Te Maken?

Video: Hoe Het Systeem Schoon Te Maken?

Video: Hoe Het Systeem Schoon Te Maken?
Video: Hoe Windows 10-zelfstudie te formatteren en schoon te maken 2024, Mei
Anonim

Na verloop van tijd worden onnodige snelkoppelingen, bestanden en programma's in het systeem getypt, waarvan sommige niet werken, terwijl andere helemaal niet nodig zijn. Dit alles vertraagt de computer, verhoogt de opstarttijd. Periodiek moet het systeem worden ontdaan van onnodige elementen, waarna het snel weer gaat werken.

Hoe het systeem schoon te maken?
Hoe het systeem schoon te maken?

instructies:

Stap 1

Verwijder alle onnodige mappen, bestanden en programma's die u lange tijd niet gebruikt. Verwijder programma's alleen uit de map "Programma's toevoegen of verwijderen", deze bevindt zich in de map "Deze computer". Snelkoppelingen en onnodige bestanden worden van hun locatie op uw computer verwijderd.

Stap 2

Leeg de prullenbak. Het verzamelt alle verwijderde snelkoppelingen en bestanden, die ook het systeem vertragen.

Stap 3

Start uw computer opnieuw op, alle updates worden pas daarna van kracht.

Stap 4

Installeer het CCleaner-programma om het systeem volledig te reinigen van onnodige elementen. Klik na de installatie op de snelkoppeling en open deze. Het programma is in het Engels. Klik op "Analyseren" - systeemanalyse, dan "Run Cleaner" - opschonen, in het venster dat verschijnt, selecteer "Ok" - bevestiging van opschonen. Herhaal de procedure totdat u alle onderdelen van het systeem hebt geanalyseerd die aan de linkerkant van het CCleaner-venster worden weergegeven. Het programma werkt niet in de automatische modus, daarom moet het na controle en reiniging van een deel van het systeem opnieuw worden gestart door op de knop "Analyseren" te drukken. De looptijd van het programma is afhankelijk van de volheid van uw systeem, het verwijdert alleen lege snelkoppelingen, beschadigde bestanden, enz.

Stap 5

Start het systeem opnieuw op na analyse en reiniging met CCleaner. U merkt direct een verbetering in de prestaties van uw computer, hij zal sneller werken.

Aanbevolen: