Hoe Kom Ik Achter Het Agentwachtwoord?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Ik Achter Het Agentwachtwoord?
Hoe Kom Ik Achter Het Agentwachtwoord?

Video: Hoe Kom Ik Achter Het Agentwachtwoord?

Video: Hoe Kom Ik Achter Het Agentwachtwoord?
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Oktober
Anonim

Als u de toegang tot het programma Mail. Agent bent kwijtgeraakt, kunt u het eenvoudig herstellen, hiervoor moet u een aantal specifieke acties uitvoeren.

Hoe kom ik achter het agentwachtwoord?
Hoe kom ik achter het agentwachtwoord?

Het is nodig

Mailbox in de Mail. Ru-service, het antwoord op de geheime vraag

instructies:

Stap 1

Als u het wachtwoord voor de Mail. Agent-mailclient bent vergeten, volgt u deze stappen. Voer dit programma uit op uw computer. U krijgt een venster te zien voor het invoeren van uw login en wachtwoord, gebruik de meegeleverde tekstlink "Vergeten?" Door erop te klikken met de linkermuisknop. Nadat u dit hebt gedaan, wordt automatisch een internetbrowser gestart, die u doorverwijst naar de pagina voor wachtwoordherstel.

Stap 2

Op deze pagina moet u op de link "Gebruik het wachtwoordherstelsysteem" klikken. Voer daarna op de nieuw geopende pagina het postadres in waarvan het wachtwoord is verloren en klik op de knop "Volgende". Op de nieuwe pagina wordt u gevraagd het antwoord op de geheime vraag in te voeren, waarna u een nieuw wachtwoord voor uw account ontvangt. Na ontvangst van een nieuw wachtwoord raden wij u aan dit direct te wijzigen.

Stap 3

Als u het antwoord op de beveiligingsvraag niet meer weet, gebruik dan de link op dezelfde pagina - neem contact op met de ondersteuning. Voer al tijdens een gesprek met een ondersteuningsvertegenwoordiger, volgens zijn instructies, de stappen uit die nodig zijn voor verificatie. Daarna krijgt u een nieuw wachtwoord van het verloren account.

Aanbevolen: