Waarom Blijft Het Geluid Achter Bij De Video?

Inhoudsopgave:

Waarom Blijft Het Geluid Achter Bij De Video?
Waarom Blijft Het Geluid Achter Bij De Video?

Video: Waarom Blijft Het Geluid Achter Bij De Video?

Video: Waarom Blijft Het Geluid Achter Bij De Video?
Video: Geluiden onder de motorkap die u niet mag negeren | AUTODOC 2024, Mei
Anonim

Een typisch videobestand bestaat uit twee sporen: video en audio. Als deze twee elementen niet goed zijn gesynchroniseerd, videoverwerkingsfouten of storingen in de videospeler veroorzaken, kunnen er vertragingen optreden bij het synchroon afspelen van audio- en videocomponenten.

Waarom blijft het geluid achter bij de video?
Waarom blijft het geluid achter bij de video?

instructies:

Stap 1

De eerste reden waarom het geluid kan achterblijven bij het videospoor is meestal omdat de kopie van de film niet correct is opgenomen. Als het geluid alleen achterblijft bij het afspelen van een specifieke video, maar alle andere videobestanden normaal worden afgespeeld op uw computer, ligt het probleem waarschijnlijk in dit specifieke bestand. Probeer nog een kopie van deze video van internet te downloaden, waarin de audio en video correct worden gesynchroniseerd.

Stap 2

De vertraging bij het afspelen van video-audio kan worden veroorzaakt door onvoldoende stroom in uw apparatuur. Dit betekent dat de computer of het besturingssysteem de video-opname niet aankan, wat enige vertraging veroorzaakt - de videokwaliteit is te hoog voor uw apparaat. Om dit probleem op te lossen, kunt u een ander afspeelprogramma gebruiken of dezelfde video downloaden, maar met een lagere kwaliteit. U kunt ook proberen het videobestand op een andere computer af te spelen.

Stap 3

De vertraagde audio in het videobestand kan worden veroorzaakt door een onjuiste werking van de beeldverwerkingssoftware. Om het probleem op te lossen, probeert u de huidige versie van codecs van derden die op uw systeem is geïnstalleerd, te verwijderen. Ga hiervoor naar "Start" - "Configuratiescherm" - "Programma's verwijderen" en verwijder het bijbehorende menu-item. Ga dan naar de website om de codecs te downloaden en te downloaden of te installeren.

Stap 4

Het is waarschijnlijk dat een defecte harde schijf de oorzaak is van problemen met het afspelen van video's. Ga naar Configuratiescherm - Systeem - Hardware - Apparaatbeheer - Schijfcontrollers. Selecteer in de lijst de naam van uw schijf en ga naar het tabblad "Beleid", waar u het vakje naast "Verhoogde prestaties inschakelen" aanvinkt. Start het systeem opnieuw op en probeer uw videobestand opnieuw af te spelen.

Aanbevolen: