Hoe Kom Je Van Het Ene Netwerk Naar Het Andere?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Van Het Ene Netwerk Naar Het Andere?
Hoe Kom Je Van Het Ene Netwerk Naar Het Andere?

Video: Hoe Kom Je Van Het Ene Netwerk Naar Het Andere?

Video: Hoe Kom Je Van Het Ene Netwerk Naar Het Andere?
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, Mei
Anonim

Om door netwerken te navigeren, is er veel software van derden die een eenmalige configuratie vereist, en u kunt deze actie ook handmatig uitvoeren, waarbij u het IP-adres kent. Navigeer niet door het netwerk als u niet over computervaardigheden beschikt op het juiste niveau van gebruik.

Hoe kom je van het ene netwerk naar het andere?
Hoe kom je van het ene netwerk naar het andere?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Lees de gebruikershandleiding van uw router zorgvuldig door, aangezien de stappen om van het ene netwerk naar het andere te gaan, kunnen variëren, afhankelijk van het model en de omstandigheden. In sommige gevallen is het mogelijk om algemene reeksen te gebruiken.

Stap 2

Gebruik de eigenschappen van de netwerkkaart en registreer er een tweede IP-adres voor, nadat u deze eerder in de parameters van een ander netwerk heeft bekeken. In sommige gevallen werkt dit. Probeer ook het subnetmasker te wijzigen. Meestal is deze methode geschikt voor de meeste gevallen, maar als u eigenaardigheden in de installatie heeft, kunt u altijd overgaan tot de installatie van software van derden.

Stap 3

Gebruik speciale software om subnetten te automatiseren. Dit is best handig als je deze handeling vaak moet uitvoeren, en is absoluut niet geschikt voor eenmalig gebruik, aangezien het qua initiële setup vaak best lastig is.

Stap 4

Bij het kiezen van software is het het beste om de voorkeur te geven aan reeds bewezen hulpprogramma's met gebruikersrecensies over thematische bronnen, omdat u waarschijnlijk het probleem zult moeten oplossen om het op uw computer in te stellen voordat de definitieve werkende configuratie. Naast het verplaatsen door netwerken, hebben deze programma's ook andere functies die u waarschijnlijk handig lijken en een ander argument zullen worden om ze te kopen.

Stap 5

Als u problemen ondervindt met de toegang tot het netwerk, controleer dan zeker de instellingen van firewalls en andere software om uw apparatuur te beschermen. Let ook regelmatig op de beveiligingsinstellingen wanneer u periodiek verbinding maakt, en het is het beste om de automatische modus in te stellen.

Aanbevolen: