Een Foto Invoegen In Een E-mail

Inhoudsopgave:

Een Foto Invoegen In Een E-mail
Een Foto Invoegen In Een E-mail
Anonim

Als je graag landschappen, portretten of andere evenementen fotografeert, moet je waarschijnlijk foto's uitwisselen met je vrienden en kennissen. Door actief gebruik te maken van alle mogelijkheden van internet kunt u via e-mail foto's uitwisselen. Om afbeeldingen over te zetten, kunt u e-mailprogramma's en bestandsservers gebruiken.

Een foto invoegen in een e-mail
Een foto invoegen in een e-mail

Het is nodig

De Bat-software, Mozilla Thunderbird

instructies:

Stap 1

Onder de bestaande mailprogramma's kan men hulpprogramma's als The Bat en Mozilla Thunderbird onderscheiden. Elk van deze programma's heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere programma's van een vergelijkbaar type. Laten we eens kijken naar het verzenden van afbeeldingen in de e-mailclient van The Bat. Als u nog niet bekend bent met dit programma, moet gezegd worden dat het niet gratis is. Je kunt proberen er een beetje vertrouwd mee te raken of Mozilla Thunderbird kiezen, waar we hierna naar zullen kijken.

Stap 2

Nadat u het Bat-programma hebt gestart, voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw mailbox in. Klik in het geopende venster op de knop "Nieuw bericht maken", die zich op de hoofdwerkbalk bevindt (ziet eruit als een leeg vel met een pen). Klik onderaan het venster op de knop "Alleen tekst". Selecteer HTML / Platte tekst in de vervolgkeuzelijst. Het blijft alleen om op de knop "Afbeelding invoegen" te drukken en uw foto toe te voegen. De e-mail met uw toegevoegde foto is klaar om te worden verzonden.

Stap 3

Om dezelfde bewerking in Mozilla Thunderbird uit te voeren, klikt u na het starten van het programma op het menu "Instellingen", selecteert u het item "Formatteren" en selecteert u vervolgens "Opgemaakte tekst (HTML)". Klik op de knop Afbeelding invoegen. Nadat je een foto hebt gekozen, kun je een brief sturen.

Stap 4

Als je de mailservice van Gmail gebruikt, kun je een afbeelding op de volgende manier uploaden: voeg de mogelijkheid toe om afbeeldingen te uploaden via het element "Experimentele functies". Ga hiervoor naar de Gmail-instellingen en selecteer het item "Experimentele functies". Zoek het item "Afbeeldingen invoegen" en klik op de knop "Inschakelen". Nadat de instellingen zijn opgeslagen, verschijnt er een extra knop in het venster voor het verzenden van berichten, waarmee u afbeeldingen aan de brief kunt toevoegen.

Aanbevolen: