Hoe U Uw Foto Kunt Invoegen Op Een Foto Van Beroemdheden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto Kunt Invoegen Op Een Foto Van Beroemdheden
Hoe U Uw Foto Kunt Invoegen Op Een Foto Van Beroemdheden

Video: Hoe U Uw Foto Kunt Invoegen Op Een Foto Van Beroemdheden

Video: Hoe U Uw Foto Kunt Invoegen Op Een Foto Van Beroemdheden
Video: Hoe kan ik foto's toevoegen en bewerken? 2024, Mei
Anonim

Met behulp van Adobe Photoshop kun je virtuele werelden creëren waarin je bevriend bent met miljoenen idolen of een draak vliegt, Parijs binnengaat op een wit paard of op Mars loopt.

Hoe u uw foto kunt invoegen in een foto van beroemdheden
Hoe u uw foto kunt invoegen in een foto van beroemdheden

instructies:

Stap 1

Open een foto met een beroemdheid en vouw deze zonder hem te bedekken. In dit voorbeeld is dit een momentopname van de hoofdpersonen van "Potteriana".

Stap 2

Open je foto. Pas het formaat aan indien nodig. Dit kan worden gedaan met behulp van de gratis transformatie-opties. Druk op Ctrl + T, beweeg de cursor over de hoekknoop en beweeg de muis. Houd Shift op het toetsenbord ingedrukt om het formaat van de foto proportioneel te wijzigen. Het voorbeeld gebruikt een foto van de jonge Al Pacino - beroemdheden voor beroemdheden.

Stap 3

Terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt, klikt u op de miniatuur van de laag met uw afbeelding - er verschijnt een selectie omheen. Breng de afbeelding over naar het klembord met behulp van de toetsen Ctrl + C.

Stap 4

Herstel de hoofdafbeelding en plak deze in je foto met Ctrl + V. Gebruik het gereedschap Verplaatsen om het op een geschikte plaats te plaatsen. In het voorbeeld is het gezicht van Ron vervangen door dat van Al Pacino, maar je kunt natuurlijk de hele vorm invoegen. In dit geval moet men rekening houden met de locatie van de andere personages, waar ze kijken, enz.

Stap 5

Gebruik gratis transformatie om uw foto in de gewenste richting te oriënteren. Om een spiegelbeeld te krijgen, klikt u met de rechtermuisknop in de selectie en selecteert u Horizontaal spiegelen. Als u alleen een foto van uw eigen gezicht invoegt, verlaagt u de dekking van de laag tot 50% om het gemakkelijker te maken om de grootte en positie van uw hoofd op de nek van iemand anders te passen.

Stap 6

Afhankelijk van waar je je vorm hebt geplaatst, gebruik je een laagmasker of een omgekeerd laagmasker om onnodige details te verwijderen. Als u van plan bent om op de achtergrond te zijn, klikt u op de knop Laagmasker toevoegen in het deelvenster Lagen terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt. Je foto wordt verborgen. Gebruik een witte borstel over je afbeelding om het masker te verwijderen. In dit geval gluur je over de schouders of armen van beroemdheden. Gebruik een zwarte borstel om onderdelen te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd.

Stap 7

Als uw vorm verschilt in lichtheid of kleur, klikt u op het pictogram om de afbeelding aan te passen, niet op het masker. Kies in het menu Afbeelding de optie Aanpassingen en Tint / Verzadiging. Wijzig de positie van de schuifregelaars om het licht en de kleur aan te passen.

Aanbevolen: