Netwerkinstellingen Bekijken

Inhoudsopgave:

Netwerkinstellingen Bekijken
Netwerkinstellingen Bekijken

Video: Netwerkinstellingen Bekijken

Video: Netwerkinstellingen Bekijken
Video: Netwerkinstellingen Daikin Intelligent Touch Manager (ITM) 2024, Mei
Anonim

Een personal computer heeft een grote verscheidenheid aan instellingen. Om een lokaal netwerk of internetverbinding tot stand te brengen, is een speciale systeemconfiguratie vereist.

Netwerkinstellingen bekijken
Netwerkinstellingen bekijken

instructies:

Stap 1

Alle instellingen in het besturingssysteem kunnen worden bekeken. In de regel wordt alles gedaan wanneer de parameters worden gewijzigd. Op een pc bevinden alle instellingen die nodig zijn voor het netwerk zich op het tabblad "Netwerkomgeving". Om de instellingen voor een lokale verbinding te bekijken, klikt u op de knop "Alle verbindingen weergeven". U ziet een kleine lijst van alle verbindingen die beschikbaar zijn op de pc. Dit kunnen zowel lokale verbindingen als modemverbindingen zijn.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Local Area Connection". Selecteer vervolgens het item "Eigenschappen" in het contextmenu. Er verschijnt een klein menu waarin alle instellingen voor het netwerk worden gemaakt. Meestal speelt het "Internet Protocol" een belangrijke rol. Klik twee keer met de rechtermuisknop op deze kolom. In de kolom "Gebruik het volgende IP-adres" moet een specifiek nummer worden ingevoerd. Vergeet ook niet dat het IP-adres op beide pc's alleen in het laatste cijfer moet verschillen om de lokale verbinding actief te maken.

Stap 3

De netwerkinstellingen zijn ook in te zien op de modem die op de computer is aangesloten. Ga naar "Mijn netwerklocaties". Selecteer vervolgens de verbinding die bij uw modem past. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Vervolgens kunt u alle instellingen bekijken die u interesseren. Zoals de praktijk laat zien, kunnen verbindingsinstellingen worden bekeken en ook gewijzigd in USB-modems. Open hiervoor het programma dat de verbinding beheert.

Stap 4

Deze software wordt geïnstalleerd bij het opstarten van de modem. Zodra u het programma opent, klikt u op de knop "Instellingen". Selecteer vervolgens het profiel dat u wilt bekijken of bewerken. In dit menu kunt u verschillende gegevens bewerken. Vergeet echter niet dat onjuiste gegevens kunnen leiden tot een volledige verbreking van de verbinding. Probeer instellingen waar u niets van begrijpt niet aan te raken.

Aanbevolen: