Video's Bekijken Op De Opera Mini

Inhoudsopgave:

Video's Bekijken Op De Opera Mini
Video's Bekijken Op De Opera Mini

Video: Video's Bekijken Op De Opera Mini

Video: How to Download Videos Using Operamini | 2020 Sinhala 2022, November
Anonim

Met de komst van ondersteuning voor snel internet op mobiele apparaten, worden gebruikers steeds vaker geconfronteerd met het probleem van het afspelen van video's op hun telefoons in standaardbrowsers. U kunt het oplossen met behulp van de multifunctionele Opera Mini-browser.

Video's bekijken op de Opera mini
Video's bekijken op de Opera mini

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Werk uw Opera Mini-browser bij naar de nieuwste versie. Open de website Youtube.com in de adresbalk en je wordt automatisch doorgestuurd naar de mobiele versie. Voer de titel van de video die u wilt bekijken in de zoekbalk in en selecteer de gewenste uit de resultaten. Klik op afspelen en als je snelheid laag is, wacht dan tot de gegevens zijn geladen.

Stap 2

Als u een video op het sociale netwerk Vkontakte wilt bekijken, opent u de mobiele versie m.vkontakte.ru in uw browser en downloadt u de video die u nodig hebt. Houd er rekening mee dat de mobiele versie van Vkontakte het zoeken naar video's niet ondersteunt, dus u kunt ze alleen bekijken als ze aan een bericht zijn toegevoegd of aan een bericht aan de muur zijn toegevoegd. Het is niet mogelijk om video's van je telefoon in de reguliere versie te bekijken op dit sociale netwerk. Ook is het bekijken in dit geval onhandig omdat het record pas kan worden bekeken nadat het volledig als bestand naar uw telefoon is gedownload.

Stap 3

Als de video niet wordt afgespeeld op uw telefoon, zoek dan op internet naar de specificatie van uw mobiele apparaat en kijk of deze voldoende configuratie heeft om de video-afspeelfunctie te ondersteunen. Houd er ook rekening mee dat de snelheid van de internetverbinding snel genoeg moet zijn, het is het beste als uw telefoon 3G- en Wi-Fi-functies ondersteunt.

Stap 4

Besteed aandacht aan programma's die speciaal zijn ontworpen voor het bekijken van video's van YouTube op uw mobiele apparaat. Ga hiervoor naar een van de sites met applicaties, zoek het gewenste programma en download het installatiebestand dat past bij de resolutie en het ondersteunde besturingssysteem. Kopieer het installatiebestand naar uw mobiele apparaat en voltooi de installatie door op het installatieprogramma te klikken in de bestandsbeheerder of in het geheugenmenu.

Populair per onderwerp