Recente Activiteit Op Uw Computer Bekijken

Recente Activiteit Op Uw Computer Bekijken
Recente Activiteit Op Uw Computer Bekijken

Video: Recente Activiteit Op Uw Computer Bekijken

Video: Havo Opgaven hf 11 4 Halveringstijd en activiteit 2022, September
Anonim

De laatste acties van gebruikers op de computer, systeemgebeurtenissen en alle pogingen om in te loggen op het systeem worden door het besturingssysteem Windows XP vastgelegd in de gebeurtenislogboeken. De logboeken zijn onderverdeeld in een toepassingslogboek, dat records van geïnstalleerde programma's bevat, een beveiligingslogboek, waarin informatie wordt opgeslagen over het bewerken van bestanden, en een systeemlogboek, dat opstartproblemen weergeeft.

Recente activiteit op uw computer bekijken
Recente activiteit op uw computer bekijken

Het is nodig

Windows XP

instructies:

Stap 1

Gebruik de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de gebeurtenislogboeken te bekijken.

Stap 2

Selecteer "Prestaties en Onderhoud" en selecteer "Beheer".

Stap 3

Vouw de koppeling Computerbeheer uit en wijs naar het gedeelte Gebeurtenisviewer in de consolelijst om alle gebeurtenissen weer te geven.

Stap 4

Specificeer het logboek met de vereiste gebeurtenis en dubbelklik op het geselecteerde object in de consolelijst om de details van de vereiste gebeurtenis te bekijken. Deze actie opent het eigenschappendialoogvenster voor de geselecteerde gebeurtenis, waarin informatie over de gebeurtenisnaam en beschrijving wordt opgeslagen.

Stap 5

Specificeer het item "Zoeken" in het menu "Bekijken" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en voer de vereiste kenmerken van de vereiste gebeurtenis in om naar een specifieke gebeurtenis te zoeken.

Stap 6

Klik op de knop "Volgende zoeken" om de zoekopdracht te starten.

Stap 7

Selecteer het item "Filter" in het menu "Beeld" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en voer de vereiste filterkenmerken in om een ​​zoekopdracht uit te voeren op de opgegeven parameters.

Stap 8

Druk op de OK-knop om de uitvoering van de opdracht te bevestigen en open het contextmenu van het gewenste logboek om de grootte van het geselecteerde logboek te bepalen.

Stap 9

Geef de gewenste grootte op in het veld "Maximale loggrootte" in het gedeelte "Loggrootte" en voer de gewenste overschrijfoptie in het gedeelte "Wanneer de maximale loggrootte is bereikt" in.

Stap 10

Gebruik de knop Log wissen om alle vermeldingen in het geselecteerde gebeurtenislogboek te verwijderen.

Stap 11

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en terug te keren naar het contextmenu van het vereiste logboek om een ​​archief met informatie over gebeurtenissen te maken.

Stap 12

Selecteer het item "Logbestand opslaan als" en voer de bestandsnaam en locatie in de overeenkomstige velden van het dialoogvenster dat wordt geopend in.

Stap 13

Selecteer een van de drie voorgestelde opslagformaten - logbestand, testbestand of door komma's gescheiden tekstbestand - in het veld Opslaan als type en klik op de knop Opslaan om de opdracht uit te voeren.

Populair per onderwerp