Hoe Google Chrome In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Google Chrome In Te Stellen
Hoe Google Chrome In Te Stellen

Video: Hoe Google Chrome In Te Stellen

Video: Hoe Google Chrome In Te Stellen
Video: Hoe de NordVPN Chrome-browserextensie in te stellen en te gebruiken 2024, Mei
Anonim

Google Chrome is een vertegenwoordiger van de moderne generatie browsers. De belangrijkste voordelen zijn integratie met de Google-zoekmachine en hoge werksnelheid. Om de browser gebruiksvriendelijk te maken, moet deze correct zijn geconfigureerd.

Hoe Google Chrome in te stellen
Hoe Google Chrome in te stellen

instructies:

Stap 1

Iedereen die met andere browsers heeft gewerkt, zal Google Chrome zeker verrassen met de eenvoud van de interface. Er zit geen gebruikelijk menu in, er is geen aparte zoekregel. Dit lijkt allemaal erg onhandig, maar zelfs een kort werk met de browser stelt je in staat om al zijn voordelen te waarderen.

Stap 2

Zoek na het starten van Google Chrome het pictogram in de vorm van een moersleutel in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Door erop te klikken, ziet u een vrij grote lijst met beschikbare instellingen. Definieer eerst de startpagina, selecteer hiervoor de regel "Parameters". Zoek in het geopende venster in het gedeelte "Algemeen" het item "Home" en selecteer de gewenste optie. U kunt de "Quick Access Page" installeren, dit is een erg handige optie om snel naar de sites van uw keuze te navigeren, of u kunt de startpagina instellen met een link naar de bron die u nodig heeft.

Stap 3

Zoek in hetzelfde venster de regel "Toolbar" en vink het item "Altijd bladwijzerbalk weergeven" aan. Nu kunt u eenvoudig alle bladwijzers bekijken en degene selecteren die u wilt.

Stap 4

Om het zoeken naar materialen te versnellen, vinkt u het item "Live zoeken" in de regel "Zoeken" aan. Nu geeft de browser u zoekresultaten terwijl u de letters en woorden van uw zoekopdracht typt, wat veel tijd bespaart. Om deze optie goed te laten werken, heb je een goede internetverbinding nodig. Door op de knop onderaan het venster te klikken, kunt u Google Chrome instellen als uw standaardbrowser.

Stap 5

Ga naar het gedeelte "Persoonlijk". Hier kunt u gebruikers toevoegen en verwijderen, Chrome-login configureren met uw Google-account. Deze optie is handig omdat u uw browserinstellingen op het netwerk opslaat, waarna u, wanneer u zich aanmeldt vanaf een computer, alleen uw accountgegevens hoeft in te voeren om uw instellingen in de browser in te schakelen.

Stap 6

Overweeg zorgvuldig de mogelijkheid om wachtwoorden op te slaan - u kunt de gewenste optie selecteren in het gedeelte "Wachtwoorden". Voor de veiligheid wordt aanbevolen om de optie "Geen wachtwoorden op te slaan" in te schakelen, aangezien moderne Trojaanse paarden in staat zijn om persoonlijke gegevens van bijna elke browser te stelen.

Stap 7

In het gedeelte "Thema's" kunt u het uiterlijk van de browser aanpassen op de manier die u nodig hebt. Klik op de knop "Onderwerpen selecteren", een pagina met thema-afbeeldingen wordt geopend. Kies degene die je leuk vindt en klik op de knop "Thema selecteren". Het thema wordt in uw browser geïnstalleerd.

Stap 8

In het gedeelte "Geavanceerd" kunt u de browser configureren om met een proxyserver te werken, de downloadmap opgeven en andere browserinstellingen configureren. Als u extra plug-ins voor Google Chrome moet installeren, bijvoorbeeld om advertenties te bestrijden, opent u het gedeelte 'Extensies' en bekijkt u hun galerij.

Aanbevolen: