Hoe Google Chrome Schoon Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Google Chrome Schoon Te Maken
Hoe Google Chrome Schoon Te Maken

Video: Hoe Google Chrome Schoon Te Maken

Video: Hoe Google Chrome Schoon Te Maken
Video: Chroom Schoonmaken - De Gouden Raad Van Tante Kaat 2024, Mei
Anonim

Tijdens het gebruik van de browser wordt een grote hoeveelheid verschillende gegevens verzameld over de bezochte sites, de ingevulde formulieren en de ingevoerde adressen. Dit alles vertraagt het laden van pagina's op internet en wordt de reden voor de trage werking van het programma. Om dit te voorkomen, is het van tijd tot tijd nodig om de verzamelde gegevens in de browser op te schonen.

Hoe Google Chrome schoon te maken
Hoe Google Chrome schoon te maken

instructies:

Stap 1

Het opschonen van de Google Chrome-browser kan worden uitgevoerd met behulp van de standaardtools van het programma. Open de browser met behulp van de juiste snelkoppeling of item in het menu Start.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op het pictogram dat het browsercontextmenu oproept en zich in de rechterbovenhoek van het programmavenster bevindt, rechts van de adresbalk. Selecteer in de lijst die verschijnt "Extra" - "Gegevens op bekeken pagina's verwijderen".

Stap 3

Er verschijnt een lijst met parameters die kunnen worden verwijderd in het venster. Markeer de items die u nodig hebt door op de regel van het gegevenstype te klikken dat u wilt verwijderen.

Stap 4

De regel "Browsegeschiedenis wissen" helpt bij het wissen van de browsergeschiedenis en informatie over bezochte pagina's. Deze sectie bevat in de regel de meeste gegevens. Het item "Downloadgeschiedenis wissen" verwijdert de lijst met gedownloade bestanden.

Stap 5

Door te klikken op "Cookies en andere gegevens van sites en plug-ins wissen", verwijdert u de gegevens over de ingevulde formulieren, instellingen voor automatisch inloggen op verschillende sites, etc. De cache bevat gedownloade pagina's, waarvan een kopie in dit gedeelte van de browser blijft en wordt gebruikt om bronnen sneller te laden.

Stap 6

"Opgeslagen wachtwoorden wissen" - verwijdert wachtwoorden die u hebt opgeslagen om in te loggen met automatische aanduiding van de gebruikersnaam en het wachtwoord door de browser. "Opgeslagen gegevens voor automatisch aanvullen wissen" - verwijdert gegevens met uw voornaam, e-mail, achternaam, woonadres, enz. - de gegevens die je ooit hebt ingevuld in formulieren op sites.

Stap 7

De sectie "Gehoste applicatiegegevens verwijderen" helpt u bij het wissen van de plug-in-instellingen voor applicaties die op uw computer zijn geïnstalleerd. Het item "Autorisatie van licenties voor inhoud intrekken" verwijdert de lijst met geverifieerde bronnen. U kunt ook de periode opgeven waarvoor u de gegevens moet wissen.

Stap 8

Nadat u de nodige instellingen heeft gemaakt, klikt u op "Geschiedenis wissen" en wacht u tot het einde van de procedure. Start uw browser opnieuw om de wijzigingen toe te passen. Het verwijderen van het bestand is voltooid.

Aanbevolen: