Hoe Pop-upadvertenties In Google Chrome Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Pop-upadvertenties In Google Chrome Te Verwijderen
Hoe Pop-upadvertenties In Google Chrome Te Verwijderen

Video: Hoe Pop-upadvertenties In Google Chrome Te Verwijderen

Video: Hoe Pop-upadvertenties In Google Chrome Te Verwijderen
Video: Как Убрать Всплывающие Окна в Браузере Гугл Хром / How to Remove pop-up windows in Google Chrome 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van pc's kunnen desgewenst pop-upadvertenties in de Google Chrome-browser verwijderen om gemakkelijker op internet te kunnen surfen. Dit kan op verschillende beschikbare manieren.

Meer informatie over het verwijderen van pop-upadvertenties in Google Chrome
Meer informatie over het verwijderen van pop-upadvertenties in Google Chrome

instructies:

Stap 1

Installeer een van de plug-ins van de AdBlock-serie om advertenties in de Google Chrome-browser te verwijderen. Plug-ins zijn speciale gratis browser-add-ons die het gemakkelijker maken om ermee te werken. Start Google Chrome en klik op het hoofdmenupictogram in de vorm van drie balken in de rechterbovenhoek van het venster en ga naar het tabblad "Extra hulpmiddelen". Selecteer "Extensies". Scroll naar beneden op de pagina en klik op de link "Meer extensies".

Stap 2

Zoek de AdBlock Plus-plug-in door naar beneden te scrollen op de pagina met extensies. U kunt ook een van de andere vergelijkbare toepassingen kiezen, na het lezen van de beschrijving, de lijst met functies en de beoordeling van de gebruikers. Klik op de naam van de plug-in en klik vervolgens op Installeren. Het extensiepictogram verschijnt rechtsboven in de browser. Daarna zullen vervelende advertenties je niet meer lastig vallen.

Stap 3

Als je je nog steeds zorgen maakt over pop-ups of andere tekenen van een virusinfectie, probeer dan handmatig advertenties in Google Chrome te verwijderen. Ga naar het tabblad "Opties" in het hoofdmenu en klik op de pagina "Instellingen" op "Geavanceerde instellingen weergeven". Ga naar het gedeelte "Privacy" en klik op "Instellingen voor inhoud". Hier moet u naar het item "Pop-upvensters" gaan en deze functie uitschakelen. Selecteer ook het tabblad Uitzonderingen beheren om de lijst met site-uitzonderingen handmatig te definiëren en te bewerken.

Stap 4

In sommige gevallen worden internetgebruikers geconfronteerd met de manifestatie van virale advertenties bij het starten van een browser en zien ze een groot aantal banners op verschillende sites die zelfs AdBlock niet aankan. Dit duidt op een ernstige virusinfectie, maar in dit geval heeft u de mogelijkheid om advertenties in Google Chrome te verwijderen. Ga eerst naar geavanceerde instellingen. Kijk welke pagina is ingesteld als de startpagina en corrigeer als in plaats daarvan een site van derden wordt vermeld. Kies de standaardzoekmachine die bij u past en verwijder alle externe zoekmachines uit deze lijst.

Stap 5

Ga naar het tabblad Extensiebeheer. Verwijder alle onnodige add-ons, vooral degene die zonder uw medeweten zijn geïnstalleerd. Start uw browser opnieuw. Als het probleem hierna nog steeds niet is opgelost, kunt u proberen Google Chrome opnieuw in te stellen of de browser opnieuw te installeren.

Aanbevolen: