Bladwijzers Toevoegen In Google Chrome

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Toevoegen In Google Chrome
Bladwijzers Toevoegen In Google Chrome

Video: Bladwijzers Toevoegen In Google Chrome

Video: Bladwijzers Toevoegen In Google Chrome
Video: Google Chrome: Bladwijzers toevoegen 2024, Mei
Anonim

Het toevoegen van bladwijzers in de Google Chrome-browser is geen probleem voor een gebruiker van elk niveau. Met ingebouwde tools kunt u deze bewerking uitvoeren zonder dat u extra software nodig heeft.

Bladwijzers toevoegen in Google Chrome
Bladwijzers toevoegen in Google Chrome

instructies:

Stap 1

Gebruik het ingebouwde mechanisme voor het toevoegen van bladwijzers in de Google Chrome-browser. Roep hiervoor het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Start uw internetbrowser en ga naar de gewenste webpagina.

Stap 2

Let op het sterretje aan de rechterkant van de adresbalk van uw browser. Klik erop om de geselecteerde pagina aan uw bladwijzers toe te voegen. Houd er rekening mee dat het mogelijk is om de gewenste pagina aan een bestaande map toe te voegen of een nieuwe aan te maken. Specificeer de gewenste optie in de vervolgkeuzelijst en bevestig uw keuze door op de knop "Wijzigen" te klikken.

Stap 3

Gebruik een alternatieve manier om de geselecteerde webpagina toe te voegen aan de bladwijzers van de Google Chrome-browser met behulp van een combinatie van "sneltoetsen". Druk hiervoor tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl en D (voor alle Windows-besturingssystemen of Linux) of cmd en D (voor OS X-besturingssystemen).

Stap 4

Een andere manier om de gewenste pagina aan de bladwijzers van de Google Chrome-browser toe te voegen, is door het pictogram van de geselecteerde webpagina eenvoudig naar de bladwijzerbalk te slepen en neer te zetten. Verdere acties zijn volledig vergelijkbaar met die hierboven beschreven.

Stap 5

De gemaakte bladwijzer wordt in de balk bovenaan het Google Chrome-toepassingsvenster geplaatst. Gebruik de browserinstellingenknop met een moersleutelsymbool om het in de lijst te vinden.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de naam van de gemaakte bladwijzer kan worden gewijzigd in de overeenkomstige regel van het vervolgkeuzevenster voor het toevoegen van bladwijzers. Typ gewoon de gewenste naam in en klik op de knop "Wijzigen".

Stap 7

Om de bladwijzers die u nodig hebt uit een andere browser te importeren, slaat u ze op in HTML-indeling. Vouw het instellingenmenu van de Google Chrome-applicatie uit en selecteer het item "Bookmark Manager". Selecteer het submenu Schikken en vouw het knooppunt Bladwijzers importeren uit. Open het eerder opgeslagen bestand en vind uw bladwijzers in het bovenste servicepaneel.

Aanbevolen: