Hoe Het Draadloze Wachtwoord Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Draadloze Wachtwoord Te Vinden
Hoe Het Draadloze Wachtwoord Te Vinden

Video: Hoe Het Draadloze Wachtwoord Te Vinden

Video: Hoe Het Draadloze Wachtwoord Te Vinden
Video: How to view WiFi password Android 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende beproefde methoden om toegang te krijgen tot een draadloos toegangspunt. Helaas zijn ze niet geschikt voor alle soorten netwerken. Veel hangt af van de kwaliteit van de wifi-netwerkbeveiliging.

Hoe het draadloze wachtwoord te vinden
Hoe het draadloze wachtwoord te vinden

Het is nodig

Luchtkraak

instructies:

Stap 1

Op dit moment kunt u met succes het wachtwoord raden voor een draadloos Wi-Fi-toegangspunt waarvoor het WEP-coderingstype is ingesteld. Voordat u programma's installeert om het wachtwoord voor het netwerk te raden, moet u ervoor zorgen dat de draadloze adapter die u gebruikt hiermee compatibel is.

Stap 2

Volg hiervoor de link https://madwifi.org/wiki/Compatibility en zoek uw draadloze netwerkkaart in de lijst

Stap 3

Download en pak Airocrack 2.0 uit. Het is nodig om belangrijke gegevens te verzamelen bij het kiezen van een sleutel. Open Apparaatbeheer. Navigeer naar uw netwerkkaart. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 4

Selecteer de optie "Installeren vanuit een lijst of specifieke locatie". Geef het pad op naar de map Driver die zich in de map met het geïnstalleerde programma bevindt.

Stap 5

Start nu het Airodump-programma. Zoek het item "Interface Type" en specificeer het model van uw netwerkadapter. Voer het MAC-adres van de netwerkverbinding nog niet in. Voer in de kolom "Kanaalnummer" een waarde in die gelijk is aan nul.

Stap 6

Hoogstwaarschijnlijk zult u uw computer of laptop lang genoeg moeten verlaten. Eenmaal gelanceerd, begint het programma met het verzamelen van pakketten en het genereren van initialisatievectoren. Wacht tot het aantal vectoren de 150 duizend overschrijdt.

Stap 7

Voer een tweede exemplaar van Airodump uit. Voer in het veld MAC-filter het netwerkadres in van de draadloze adapter waarop het toegangspunt is aangemaakt. Sluit het programma. Het zal automatisch een aantal bestanden maken die initialisatievectoren bevatten.

Stap 8

Start het Airocrack-programma. Sleep de bestanden die door het vorige hulpprogramma zijn gemaakt naar het Airocrack-venster. U hoeft niet meer dan een dozijn bestanden in één keer te gebruiken. Druk op de Enter-toets.

Stap 9

Als de vereiste sleutel niet werd gevonden, herhaalt u de procedure voor het kopiëren van bestanden naar het programmavenster met andere bestanden. Hun extensie zou trouwens.cap moeten zijn.

Aanbevolen: