Het Wachtwoord Van Een Vriend Vinden

Inhoudsopgave:

Het Wachtwoord Van Een Vriend Vinden
Het Wachtwoord Van Een Vriend Vinden

Video: Het Wachtwoord Van Een Vriend Vinden

Video: Het Wachtwoord Van Een Vriend Vinden
Video: Vind De KNOP Om TE ONTSNAPPEN Met BESTE VRIEND In MINECRAFT! 2024, April
Anonim

Een geweldige manier om een vriend met een goed gevoel voor humor in de maling te nemen, is door het wachtwoord van zijn mailbox te wijzigen. Zorg er allereerst voor dat je vriend echt zo goed gevoel voor humor heeft als je denkt, en wees bereid om te improviseren - je hebt een beetje acteerwerk nodig om deze onderneming tot een goed einde te brengen.

Het wachtwoord van een vriend vinden
Het wachtwoord van een vriend vinden

instructies:

Stap 1

Registreer een account op het sociale netwerk. Het verdient de voorkeur om een vrouwelijk account te registreren - dan is het risico dat dit account wordt verdacht of genegeerd door je vriend minimaal. Bovendien zal het veel gemakkelijker zijn om erachter te komen wat u interesseert.

Stap 2

Chat een aantal weken online. Voeg vrienden toe, upload foto's, muziek, video's en chat zoveel mogelijk. Probeer meer vrienden toe te voegen zodat uw account er niet verdacht uitziet. Sluit je na een paar weken aan bij een groep die je vriend vaak bezoekt.

Stap 3

Reageer en maak nieuwe berichten, ga met hem in discussie en probeer zijn aandacht te trekken. Dit is nodig zodat verder toevoegen aan vrienden niet verdacht is. Deze periode moet minimaal een week duren. Voeg hem daarna toe als vriend.

Stap 4

Communiceer met je vriend over onderwerpen die hem interesseren, probeer niet te ver te gaan met persoonlijke communicatie - je dialoog moet licht en onopvallend zijn. Bouw vertrouwen op en houd hem geïnteresseerd.

Stap 5

Om het mailboxwachtwoord te wijzigen, is er een geheime vraag die door de gebruiker wordt opgegeven tijdens de registratie. Ontdek deze beveiligingsvraag. Probeer tijdens het communiceren met je vriend discreet verder te gaan met het onderwerp waar deze vraag over gaat. Het is wenselijk dat de dialoog op een semi-grappige manier wordt gevoerd. Vermom de geheime vraag als een complexe grap en kom erachter.

Stap 6

Nadat je de geheime vraag hebt ontdekt, verander je het wachtwoord in de e-mail van je vriend en verlies je "plotseling" interesse in hem. Schrijf daarna vanuit je account naar je vriend en vertel hoe je het hebt gedaan, en stuur hem vervolgens zijn e-mail terug.

Aanbevolen: