Een Wachtwoord Voor Het Programma Vinden

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Voor Het Programma Vinden
Een Wachtwoord Voor Het Programma Vinden

Video: Een Wachtwoord Voor Het Programma Vinden

Video: Inloggen zonder wachtwoord 2022, December
Anonim

In de regel zijn er verschillende situaties waarin u een wachtwoord voor het programma moet raden. Om het programma bijvoorbeeld in de volwaardige modus te laten werken, moet u het activeren met een speciaal wachtwoord. Wat als er geen geld is?

Een wachtwoord voor het programma vinden
Een wachtwoord voor het programma vinden

Het is nodig

  • - beheerdersrechten;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Bekijk om te beginnen de informatie op internet. Voor populaire programma's op internet zijn verschillende wachtwoordgenerators opgesteld waarmee u een wachtwoord kunt raden. Wanneer u dergelijke hulpprogramma's downloadt, moet u antivirussoftware inschakelen, omdat virussen zich vaak in dergelijke bestanden verbergen. Probeer verschillende combinaties die de wachtwoordgenerator u biedt.

Stap 2

U kunt ook programma's gebruiken zoals brute-forcing. Hiermee kunt u wachtwoorden voor programma's raden. U moet bijvoorbeeld een met een wachtwoord beveiligd archief openen. Je kunt zo'n systeem breken met een bruut. Houd er echter rekening mee dat de gebruiker wachtwoorden in hoofdletters en kleine letters kan instellen, en het proces van het kiezen van een combinatie kan een eeuwigheid duren, en het zal behoorlijk wat tijd kosten om hiervoor een woordenboek samen te stellen. De grootte van zo'n bestand zal erg groot zijn en niet elke computer zal ermee kunnen werken in het systeem.

Stap 3

Het is misschien niet nodig om het wachtwoord voor een bepaald programma te raden. Veel programma's vragen na een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 30 dagen, om een ​​wachtwoord. Verplaats de datum 30 dagen terug en het programma zal normaal gaan werken. Als u vaak software gebruikt die na een bepaalde tijd een wachtwoord vereist, is het beter om deze op de officiële website van de fabrikant te kopen en u niet bezig te houden met het vertalen van de datum en brute kracht met behulp van wachtwoordgenerators.

Stap 4

Over het algemeen kunnen we stellen dat het niet moeilijk is om wachtwoorden voor programma's te vinden. Er is echter software die op geen enkele manier kan worden omzeild en u moet betalen om deze op een pc te gebruiken. Probeer vergelijkbare programma's te vinden als u niet het geld heeft om een ​​bepaald product te kopen.

Populair per onderwerp