Hoe Het Pictogram Op Het Bureaublad Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Pictogram Op Het Bureaublad Te Vinden
Hoe Het Pictogram Op Het Bureaublad Te Vinden

Video: Hoe Het Pictogram Op Het Bureaublad Te Vinden

Video: Hoe Het Pictogram Op Het Bureaublad Te Vinden
Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2024, April
Anonim

Niet elke gebruiker is in staat om de bureaubladruimte zo in te delen dat hij snel en gemakkelijk de gewenste applicatiesnelkoppelingen en verschillende bestanden erop kan vinden. U kunt uw zoekopdracht naar bureaubladpictogrammen echter optimaliseren.

Hoe het pictogram op het bureaublad te vinden
Hoe het pictogram op het bureaublad te vinden

instructies:

Stap 1

Niet iedereen heeft een bureaublad dat bezaaid is met een groot aantal pictogrammen, maar als u minder geluk hebt dan de rest, is het eerste waar u zich van bewust moet zijn dat het bureaublad slechts een gewone map is die samen met andere op uw harde schijf wordt opgeslagen. Als u dit weet, kunt u deze map openen en naar het gewenste pictogram zoeken met behulp van de handige tools van Windows Verkenner.

Stap 2

Om tussen duizenden verschillende mappen op uw harde schijf degene te vinden die de inhoud van uw bureaublad opslaat, opent u "Deze computer" en selecteert u station C. Open de map "Gebruikers" en zoek een map met de naam van uw profiel. Als er maar één account op de computer is, kan deze map "Beheerder" heten. Als u deze opent, vindt u de map "Desktop", die alle pictogrammen bevat die u in het werkgebied van de monitor ziet wanneer het besturingssysteem opstart.

Stap 3

Nu kunt u direct doorgaan met zoeken. Ten eerste kunt u het gewenste pictogram vinden door de pictogrammen te bestellen op aanmaakdatum, grootte, type of naam. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop in een vrij gedeelte van het mapvenster en selecteert u de gewenste opdracht in het menu Sorteren. Dus als u op zoek bent naar een verloren installatiebestand van een programma dat zojuist is gedownload van internet, sorteert u de pictogrammen op datum en als u een snelkoppeling naar een toepassing nodig hebt, is het beter om de pictogrammen op grootte te sorteren - de snelkoppelingen hebben een zeer klein "gewicht".

Stap 4

Ten tweede kunt u het menu Beeld gebruiken om de weergave van pictogrammen in een map te wijzigen. Klik met de rechtermuisknop in een open gedeelte van het venster en kies een opdracht in het menu Beeld die u kunt gebruiken om het uiterlijk van de pictogrammen te wijzigen. De opdracht "Kleine pictogrammen" geeft bijvoorbeeld het maximaal mogelijke aantal pictogrammen op het scherm weer en met de opdracht "Tabel" kunt u niet alleen het bestandspictogram zien, maar ook de naam, het type, de aanmaakdatum en de grootte.

Aanbevolen: