Hoe E-mailagent Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe E-mailagent Uit Te Schakelen?
Hoe E-mailagent Uit Te Schakelen?

Video: Hoe E-mailagent Uit Te Schakelen?

Video: Hoe E-mailagent Uit Te Schakelen?
Video: How to get mozilla themes HD FREE 2024, Mei
Anonim

Mail. Ru Agent is een populaire internetmessenger van Mail. Ru. Als Russisch alternatief voor ICQ en Skype biedt Mail. Ru Agent niet alleen comfortabele instant messaging, maar ondersteunt het ook UIN, SMS, microblogging, videofoon en audioconferenties. De client van het programma is gratis en heeft een Russischtalige interface.

Hoe e-mailagent uit te schakelen?
Hoe e-mailagent uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Mail. Ru Agent maakt constant verbinding met internet wanneer de computer aan staat, herinnert aan nieuwe e-mail, nieuws waar Mail. Ru naar verwijst, evenals verjaardagen van mensen uit de contactenlijst. Veel gebruikers installeren de Mail. Ru-agent om soms met een bepaalde persoon te communiceren, niet altijd, maar het programma draait de hele tijd wanneer de pc is ingeschakeld en interfereert met zijn meldingen, waardoor de gebruiker op alle mogelijke manieren wordt afgeleid. Ook kunnen pop-upmeldingen je naar het bureaublad "gooien" terwijl je een computerspel speelt, wat alleen maar vervelend is.

Stap 2

Om het programma niet elke keer dat u uw computer opstart handmatig uit te schakelen, kunt u de autostart van de messenger uitschakelen. Ga hiervoor naar Mail. Ru Agent door te dubbelklikken op het pictogram "@" in het klokvak.

Stap 3

In het messenger-venster dat in de linkerbenedenhoek verschijnt, selecteert u de knop "Menu" - "Programma-instellingen". U ziet een venster met de instellingen van de Mail. Ru Agent-parameters. Selecteer het tabblad 'Algemeen' en zoek het item 'Het programma uitvoeren wanneer u de computer aanzet'. Schakel dit selectievakje uit en klik vervolgens op "OK".

De volgende keer dat u uw computer opstart, zal Mail. Ru de agent pas inschakelen als u hem zelf opstart.

Aanbevolen: