Aanmelden Bij Windows XP Zonder Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Windows XP Zonder Wachtwoord
Aanmelden Bij Windows XP Zonder Wachtwoord
Anonim

Er bestaan ​​wachtwoorden om te voorkomen dat ongewenste gebruikers toegang krijgen tot informatie. Maar waarschijnlijk bevonden velen zich in een situatie waarin u een ogenschijnlijk eenvoudig wachtwoord invoerde (bijvoorbeeld om de toegang tot bestanden voor kinderen te beperken), en vervolgens vergeet u het. Daarom is het onmogelijk om het systeem te betreden zonder een wachtwoord. Allereerst komt de gedachte op om het besturingssysteem dringend opnieuw te installeren. Maar er zijn ook andere opties. Gebruik de volgende methoden als u Windows XP hebt.

Aanmelden bij Windows XP zonder wachtwoord
Aanmelden bij Windows XP zonder wachtwoord

Het is nodig

Computer met Windows XP-besturingssysteem, schroevendraaier

instructies:

Stap 1

De eerste manier waarop u kunt proberen in te loggen op het systeem. Voer in het venster voor het invoeren van de naam "Beheerder" in en druk in de regel voor het invoeren van het wachtwoord op Enter. Feit is dat de meeste gebruikers na installatie van het besturingssysteem hun eigen gebruikersprofiel maken, maar het beheerdersprofiel blijft bestaan. Bovendien is dit profiel niet zichtbaar op het welkomstscherm of in de lijst met profielen in het besturingssysteem zelf.

Stap 2

De tweede manier is om zonder wachtwoord in te loggen op het systeem. Zet uw computer aan. Wacht tot het wachtwoordinvoervenster verschijnt en druk vervolgens op de toetscombinatie "Ctrl + Alt + Del + Reset". De Reset-knop bevindt zich op de computerbehuizing. Daarna wordt de pc opnieuw opgestart, worden alle wachtwoorden opnieuw ingesteld en start het systeem normaal op zonder een wachtwoorddialoogvenster.

Stap 3

Er is een andere manier om zonder wachtwoord in te loggen op het systeem. Het wordt geassocieerd met het resetten van BIOS-instellingen. Haal de stekker van uw computer uit het stopcontact. Draai de bevestigingsschroeven van de kap van de systeemeenheid los en verwijder deze. Zoek nu de batterij op het moederbord (een gewone ronde batterij die in het moederbord is geïnstalleerd) en verwijder deze uit de connector. Wacht ongeveer vijf minuten en plaats de batterij dan terug in de sleuf. De BIOS-instellingen worden dus gereset. Sluit het deksel van de systeemeenheid.

Stap 4

Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Het zou normaal moeten opstarten. Als het dialoogvenster waarin u een gebruikersnaam en wachtwoord moet selecteren opnieuw verschijnt, laat u de regel voor het invoeren van het wachtwoord gewoon leeg en klikt u op "Inloggen".

Populair per onderwerp