Aanmelden Bij Skype Op De Computer Van Iemand Anders

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Skype Op De Computer Van Iemand Anders
Aanmelden Bij Skype Op De Computer Van Iemand Anders

Video: Aanmelden Bij Skype Op De Computer Van Iemand Anders

Video: Aanmelden Bij Skype Op De Computer Van Iemand Anders
Video: how to create skype account on your computer | how to create a skype account 2020 2024, Mei
Anonim

Net als elk ander programma dat is ontworpen voor directe communicatie met een externe gesprekspartner, kunt u Skype op elke computer gebruiken. Hierdoor kunt u niet alleen online zijn met uw eigen of werkcomputer of mobiel apparaat, maar ook met vrienden, in het kantoor van iemand anders, in een internetcafé, enz. Om dit te doen, hoeft u alleen maar in te loggen op het programma met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanmelden bij Skype op de computer van iemand anders
Aanmelden bij Skype op de computer van iemand anders

Het is nodig

  • - een computer;
  • - toegang tot internet;
  • - Skypen;
  • - log in vanaf uw account in het programma;
  • - wachtwoord.

instructies:

Stap 1

Als Skype niet op uw computer is geïnstalleerd, downloadt u het van internet en voert u het uit. Het is het beste om hiervoor de site van het programma zelf te gebruiken: het wordt gratis verspreid, dus het is niet nodig om ernaar te zoeken op dubieuze bronnen.

Stap 2

Als het programma al op uw computer bestaat, start u het. U kunt dit doen door op het pictogram op het bureaublad of op het snelstartpictogram in het menu "Start" te klikken.

Stap 3

Als er geen programmapictogrammen op het bureaublad of in het menu "Start" staan, open dan de volledige lijst met programma's in de laatste, zoek Skype erin, beweeg eroverheen en klik op het pictogram en de naam van het programma in de drop -menu omlaag.

Stap 4

Het is zeer waarschijnlijk dat de eigenaar van de computer automatische autorisatie heeft ingesteld met zijn gebruikersnaam en wachtwoord telkens wanneer hij zich afmeldt bij Skype. Vaak is er een variant waarbij het programma automatisch start en de gebruiker autoriseert elke keer dat de computer wordt aangezet. In ieder geval moet u uitloggen van zijn account en inloggen op de uwe.

Stap 5

Klik in het programmavenster op de inscriptie Skype (meest links op de bovenste werkbalk) en selecteer "Afsluiten" (tweede van onder in het vervolgkeuzemenu).

Stap 6

Daarna zal het programma u vragen om de login te selecteren waarmee u wilt inloggen. Als de jouwe er niet tussen staat, voer deze dan in via het toetsenbord.

Stap 7

Let onder aan het venster op de selectievakjes naast de opdrachten voor automatische autorisatie en het starten van het programma wanneer de computer is ingeschakeld. Als er een vinkje naast de eerste staat, verwijder deze dan door er met de muis op te klikken. Anders wordt de computereigenaar de volgende keer dat u het programma start, aangemeld bij uw account. Raak de tweede niet aan: laat alles blijven zoals het handig is voor de eigenaar van de computer.

Stap 8

Als de sessie is afgelopen, sluit u het programma weer af. Als de eigenaar van de computer in de buurt is, nodig hem dan uit om opnieuw in te loggen op zijn account.

Aanbevolen: