Aanmelden Bij Skype

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Skype
Aanmelden Bij Skype

Video: Aanmelden Bij Skype

Video: Aanmelden Bij Skype
Video: Aanmelden bij uw skype account via het Skype-software 2024, Mei
Anonim

Skype wint met de dag aan populariteit. Het programma verdient een dergelijke regeling van gebruikers van rechtswege: het is handig, eenvoudig, functioneel in het werk, het stelt u in staat om naar elke stad en elk land te bellen en tegelijkertijd uw gesprekspartner te zien. Een van de voordelen van het gebruik van Skype is dat het gratis is, waardoor het voor iedereen beschikbaar is.

Aanmelden bij Skype
Aanmelden bij Skype

Het is nodig

  • - Persoonlijke computer;
  • - de mogelijkheid om toegang te krijgen tot internet;
  • - Skype-programma;
  • -Webcam.

instructies:

Stap 1

Installeer het Skype-programma op uw computer om gemakkelijk te kunnen communiceren. Het kan worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaar. Eenmaal geïnstalleerd op uw computer, start u het programma en maakt u uw account aan. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop (of dubbelklikt u met links), klikt u op de Skype-snelkoppeling, in het geopende venster, bestudeert u zorgvuldig alle aanbevelingen en volgt u de aanwijzingen van de wizard.

Stap 2

Start Skype door op de programmasnelkoppeling te klikken. Op het kleine scherm dat op het bureaublad verschijnt, vindt u onder de regel "Skype login" de link "U heeft geen login?" en ga naar de volgende pagina. Hier moet u de procedure volgen voor het registreren van een nieuwe gebruiker, dat wil zeggen u.

Stap 3

Voer hiervoor de vereiste gegevens in de daarvoor bestemde velden in. Vul op de eerste regel uw volledige naam in. In het veld aan de rechterkant - de login die is gebruikt om in te loggen bij Skype. Gebruik hiervoor een willekeurige combinatie van letters en cijfers van 6 tot 32 tekens lang. Bedenk een wachtwoord - het moet minimaal zes en maximaal twintig tekens lang zijn - voer het in het daarvoor bestemde veld in. Dupliceer het op de aangrenzende regel.

Stap 4

Voer vervolgens uw e-mailadres in en herhaal het nogmaals. Nadat alle gegevens zijn ingevoerd, leest u de voorwaarden van de gebruikerslicentieovereenkomst, de servicevoorwaarden en de Skype-privacyverklaring door op de bijbehorende link onderaan de pagina te klikken.

Stap 5

Als u op de hoogte wilt blijven van al het nieuws van de dienst, vink dan het vakje aan naast het opschrift "Ja, ik wil mailings met nieuws en speciale aanbiedingen van Skype ontvangen", en klik vervolgens op de knop "Ik ga akkoord. " Account aanmaken". Als u van gedachten verandert over het aanmelden voor Skype, klikt u op Annuleren.

Stap 6

Wanneer u doorgaat met het aanmaken van een account, wacht dan tot de aanmeldingsverificatie is voltooid. Als een dergelijke naam al in het systeem is geregistreerd, wordt u gevraagd deze te wijzigen of een keuze te maken uit de voorgestelde opties. Klik vervolgens op de knop "Account aanmaken".

Stap 7

U wordt naar de pagina met gebruikersprofielinstellingen geleid. Vul alle velden in. Met de informatie die erin staat, kunnen je vrienden je in het programma vinden. Vermeld uw woonplaats - land en stad, geboortedatum. Het invullen van de velden met deze informatie is optioneel. Als u wilt, kunt u uw telefoonnummer invoeren, dit is alleen beschikbaar voor abonnees uit uw lijst met contacten en stelt u in staat om te bellen, zelfs als u niet op Skype bent.

Stap 8

Klik op "OK" en ga naar het welkomstvenster, waar u informatie kunt krijgen over hoe u kunt bellen met Skype, geluid kunt instellen, naar vrienden kunt zoeken en ze aan uw contacten kunt toevoegen. Hiermee is de autorisatieprocedure op de site voltooid en kunt u beginnen met communiceren.

Aanbevolen: