Een Link In De Tekst Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Link In De Tekst Invoegen
Een Link In De Tekst Invoegen

Video: Een Link In De Tekst Invoegen

Video: Een Link In De Tekst Invoegen
Video: Interne of externe link toevoegen aan tekst of afbeelding 2024, Mei
Anonim

Als je onlangs een blog bent begonnen en hebt opgemerkt hoe mooi bloggers hun berichten ontwerpen, dan is het handig voor je om de kleine kneepjes van het visuele ontwerp van berichten of opmerkingen te leren. Laten we, met behulp van de Livejournal blog-plotvorm als voorbeeld, kijken naar manieren om links in tekst in te voegen.

Met HTML-codes kun je de tekst versieren
Met HTML-codes kun je de tekst versieren

instructies:

Stap 1

Als u de link achter de tekst wilt verbergen wanneer u een nieuw LiveJournal-item maakt, schakelt u over naar de HTML-modus (tabblad rechtsboven in het invoerveld) en gebruikt u vervolgens de volgende code (geen spaties): uw tekst Deze code kan niet alleen gebruikt bij het maken van items, maar ook in de opmerkingen.

Stap 2

Bovendien kunt u het visuele ontwerp van tekst aanzienlijk uitbreiden met behulp van clientprogramma's, downloadlinks waarvoor u kunt vinden op: https://www.livejournal.com/download/ Als u bijvoorbeeld het Semagic-programma gebruikt, moet u het volgende doen om de link in de tekst te verbergen. Klik op de knop "Link / afbeelding invoegen" in het Semagic-paneel en plak uw link in het veld "Adres" en voer uw tekst in het veld "Tekst" in. Klik OK. De link wordt opgemaakt met HTML-code.

Aanbevolen: